Live

 

Berlin Brides' Halloween Ball, Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, 210 3423560, Πέμπτη 31/10, 10:00 μ.μ., ελεύθερη είσοδος.

Οι Berlin Brides επιστρέφουν με φουλ μπάντα στο Τώρα Κ44 για μία, μοναδική και ζοφερή εμφάνιση με αφορμή την αγαπημένη τους γιορτή, το Halloween. Θα ακούσουμε κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο, «Modern Celibacy» (Inner Ear), καθώς και καινούργια αλλά και θεματικές διασκευές ειδικά για το βράδυ του Halloween, όλα με τον γνωστό ξεσηκωτικό electro punk ήχο τους. Μετά το live θα ακολουθήσει after party με τον Spyrea Sid (Cyanna, Shewreck) στα decks.

Berlin Brides
Berlin Brides

Tip: Όσοι πάνε νωρίς, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη σπιτική pumpkin pie της τραγουδίστριας του συγκροτήματος!

 

 

Party

Neon party
Neon party
 

Beatquick live, Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, Παρασκευή 1/11, 10:30 μ.μ., €5 / Neon party, Gagarin 205, Λιοσίων 205, 213 0248358, Σάββατο 2/11, 10:00 μ.μ., €7.

Η Beatquick, το ανερχόμενο ελληνικό label urban μουσικής, παρουσιάζει μετά από έξι μήνες ένα ακόμα showcase με νέο υλικό και τη συνδρομή «νέων και παλιών φίλων». Beatmakers, DJs, mcs, θα βρεθούν όλοι μαζί στο Bios την Παρασκευή 1/11 και θα δώσει ο καθένας το προσωπικό του στίγμα μέσα από τις κυκλοφορίες τους στο label. H Beatquick είναι, πάνω απ' όλα, μια παρέα που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της νέας γενιάς στην urban σκηνή. Μια γενιά που έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό της καθαρό και πολύ ευρωπαϊκό ήχο. Το Σάββατο, τελικά, μετά από μία μικρή αναβολή, το πέμπτο κατά σειρά Neon Party θα γίνει στο Gagarin. Το Τώρα Κ44, σε συνεργασία με τη «συνομοσπονδία» των πάρτι All Together Now, φέρνει ξανά στην Ελλάδα την Paint Glow, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργανώσεων neon party στην Ευρώπη, και υπόσχεται 500 λίτρα neon χρώμα, glowsticks, χορευτές και πολλά άλλα.

 

 

New Entry

 

«Πατήσια σαν το σπίτι σου Νο.2», πλατεία Φυτευτή, Αιλιανού & Σερίφου, Κάτω Πατήσια, 2/11, 7:00 μ.μ.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια τάση στην πόλη για «αναζωογόνηση» του δημόσιου χώρου. Οι Αtenistas μας ευαισθητοποίησαν και έδειξαν ότι με λίγο ενδιαφέρον μπορούμε να μεταμορφώσουμε «άχρηστα» και άσχημα σημεία της πόλης. Τώρα, τη σκυτάλη παίρνουν και άλλες δημιουργικές ομάδες, ουσιαστικά παρέες, που επικεντρώνονται στο στοιχείο της διασκέδασης. Πάρτι στον λόφο του Λυκαβηττού, Φεστιβάλ Χρωμάτων στην πλατεία Αυδή του Μεταξουργείου, μικρές συναυλίες σε πεζόδρομους του Ιστορικού Κέντρου. Ο δημόσιος χώρος σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί και τέτοιες δραστηριότητες, όχι να λειτουργεί μονάχα ως προέκταση του μπαλκονιού του συνταξιούχου ή ως παιδική χαρά για τους μαθητές του Δημοτικού. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους και πρέπει να είναι ανοιχτοί σε όλους. Μόνο αντάλλαγμα από τον εκάστοτε δήμο για χορήγηση άδειας θα πρέπει να είναι ο σεβασμός του ωραρίου, όταν όμως μιλάμε για κατοικημένες περιοχές. Σαφώς και υπάρχουν συμπολίτες μας που θα θέλουν να κοιμηθούν το Σάββατο από τις 12 και να μην ακούγεται το παραμικρό έξω, αυτή όμως η κατηγορία ανθρώπων δεν θα πρέπει να κάνει κουμάντο στην πόλη. Σε αυτό το πλαίσιο, μια ομάδα Πατησιωτών δημιούργησε το «Πατήσια σαν το σπίτι σου», μια σειρά εκδηλώσεων σε διαφορετικές πλατείες της περιοχής κάθε εβδομάδα. Η ιδέα είναι απλή: κάνουμε δικές μας τις πλατείες. Με βοήθεια από τον δήμο καθαρίζουν τον χώρο, τον διακοσμούν σαν σαλόνι σπιτιού και καλούν συγκροτήματα και θεατρικές ομάδες της πόλης. Αυτή την εβδομάδα, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στη Φυτευτή θα παρουσιαστεί ο Παλμός των Ζώων της ομάδας Παιχνιδίσματα στις 7 το απόγευμα. Στις 8 θα εμφανιστεί το συγκρότημα 7ODDS με «χορευτικές και ταξιδιάρικες μουσικές» και στις 9 το βράδυ οι Ludmila.