ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πιο δημοφιλής της κυβέρνησης

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πιο δημοφιλής της κυβέρνησης Facebook Twitter
11

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι το πρόσωπο της κυβέρνησης που ξεχωρίζει, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Real News που δημοσιεύτηκε χθες και μέτρησε και τη δύναμη των κομμάτων. Στη δημοσκόπηση υπήρχε και ερώτηση για τη δημοφιλία των μελών του υπουργικού συμβουλίου, στην οποία η υπουργός Τουρισμού πρώτευσε με θετικές κρίσεις 45,5% έναντι 35,9% αρνητικών κρίσεων , Ακολουθεί ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος και τρίτος ο Νίκος Δένδιας.

Στο μέσον περίπου της βαθμολογίας ο Γιάννης Στουρνάρας με θετικό ισοζύγιο, χαμηλά ο Ανδρέας Λυκουρέντζος αλλά και ο Γιάννης Βρούτσης που είναι τελευταίος στην αξιολόγηση με αρνητικές κρίσεις στο 76,6%.

11

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM