Ο Ντέιβιντ Μπάουι έγινε Barbie ως Ziggy Stardust

Ο Ντέιβιντ Μπάουι έγινε Barbie ως Ziggy Stardust Facebook Twitter
1

Η Mattel ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας κούκλας Barbie, που είναι ο Ντέιβιντ Μπάουι ντυμένος με το κοστούμι του Ziggy Stardust.

Παρουσιάζοντας την νέα της κούκλα που θα κοστίζει 50 δολάρια, η κατασκευάστρια εταιρεία παιχνιδιών ανακοίνωσε ότι «η εικόνα ενός bisexual αγγελιοφόρου από το διάστημα ενώνει δυο εμβληματικές εικόνες της ποπ κουλτούρας».

Η συλλεκτική νέα κούκλα ονομάζεται Lady Stardust, φοράει τις κόκκινες μπότες και μια ολόσωμη ριγέ φόρμα, έχει τα ίδια κόκκινα μαλλιά και μακιγιάζ με τον Ziggy και τιμά την πολιτιστική κληρονομιά της μουσικής του Ντέιβιντ Μπάουι.

Να σημειωθεί πως η Mattel αυτήν την εβδομάδα ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία μιας μοναδικής κούκλας Barbie που τιμά την Ιταλίδα αστροναύτη Σαμάνθα Κριστοφορέτι, της οποίας η διάρκειας 199 ημερών αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2014 ήταν η μεγαλύτερη μέχρι τότε που πραγματοποιήθηκε από γυναίκα.

Ο Ντέιβιντ Μπάουι έγινε Barbie ως Ziggy Stardust Facebook Twitter
Ο Ντέιβιντ Μπάουι έγινε Barbie ως Ziggy Stardust Facebook Twitter
Ο Ντέιβιντ Μπάουι έγινε Barbie ως Ziggy Stardust Facebook Twitter
Ο Ντέιβιντ Μπάουι έγινε Barbie ως Ziggy Stardust Facebook Twitter
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια