Ο Υποχθόνιος εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει «Mama»

Ο Υποχθόνιος εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει «Mama» Facebook Twitter
3

Ο Υποχθόνιος βρέθηκε χθες σε εκδήλωση του τομέα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ όπου μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας και του εξήγησε τι ακριβώς σημαίνει το «Mama» στο τραγούδι του Sin Boy.

Ο ράπερ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram διάφορα stories με τον Νάσο Ηλιόπουλο, την Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη, που επίσης βρέθηκαν στην εκδήλωση στο Gazarte. 

Κάποια στιγμή δίπλα στον Υποχθόνιο ήταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος κατέγραψε σε story στο Instagram την σύντομη συνομιλία του ράπερ με τον πρωθυπουργό. Ο Υποχθόνιος φαίνεται να προσπαθεί να εξηγήσει στον πρωθυπουργό τι ακριβώς σημαίνει το «μαμά» στο viral ομώνυμο τραγούδι. Ο γνωστός ράπερ είναι ένας από τους συντελεστές του viral hit «Μαμά», το οποίο σπάει ρεκόρ στο Youtube.

«Το μαμά που άκουσες είναι οικογενειοκρατία, ενώ το "δεν είναι μαμά" σημαίνει "φτιαγμένος"», ακούγεται να λέει ο Υποχθόνιος, με τον Αλέξη Τσίπρα να τον ακούει χαμογελώντας.

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ελλάδα / Κυκλοφοριακό: Drones και αυστηρότερη αστυνόμευση στους δρόμους της Αττικής - Το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκινά

«Ετοιμάζουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στην κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής», λέει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
THE LIFO TEAM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ο πιο ασόβαρος από τους Ζήτα Νι.Δικαίωμά του βέβαια να υποστηρίζει ό,τι θέλει αλλά επειδή τον έχω γνωρίσει κιόλας, πιο...''σοβαρός'' ήταν όταν ηχογραφούσαν τον Πρώτο Τόμο παρά τα τελευταία χρόνια.Για τον Σύριζα δεν το συζητώ. Μπάτε σκύλοι αλέστε. Έχουν τόση ανάγκη παραμονής στην εξουσία που υπάρχει περίπτωση να κάνουν πρόταση υποστήριξης ή υποψηφιότητας και στους υπόλοιπους (διαλυμένους πλέον) Ζωντανούς Νεκρούς και γενικά σε όποιον πουλάει.Tragic!