ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το Νότιο Σουδάν κλείνει όλα τα νυχτερινά κέντρα «για λόγους ηθικής»

Το Νότιο Σουδάν κλείνει όλα τα νυχτερινά κέντρα «για λόγους ηθικής» Facebook Twitter
1

Οι αρχές στην πρωτεύουσα του Νοτίου Σουδάν Τζούμπα θα απαγορεύσουν τη λειτουργία όλων των νυχτερινών κέντρων και θα περιορίσει το ωράριο λειτουργίας των μπαρ, λόγω των «ανήθικων πράξεων» σε αυτά, όπως ανακοίνωσε η προεδρία.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ο κυβερνήτης της Τζούμπα Ογκουστίνο Τζαντάλα Ουάνι λέει ότι τα νυχτερινά κέντρα θα κλείσουν εντελώς, αλλά τα μπαρ θα μπορούν να ανοίξουν μόλις βραδιάσει και δεν θα δέχονται πελάτες την ημέρα. «Απαγορεύουμε πλήρως τις ντισκοτέκ, διότι όσα συμβαίνουν εκεί είναι πραγματικά επικίνδυνα για το μέλλον της χώρας» ισχυρίστηκε. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, έφηβοι ηλικίας 13 ετών συχνάζουν στα νυχτερινά κέντρα. «Μιλάμε σοβαρά και θα διασφαλίσουμε ότι οι ντισκοτέκ δεν θα λειτουργούν σε αυτήν τη χώρα». Επιπλέον, θα είναι υποχρεωτικό τα ζευγάρια που πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο για διαμονή, να επιδεικνύουν τη ληξιαρχική πράξη γάμου τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια