O Χρήστος Σκαλούμπακας ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Έλενα Ακρίτα

O Χρήστος Σκαλούμπακας ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Έλενα Ακρίτα Facebook Twitter
1

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Χρήστος Σκαλούμπακας από τη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της.

Η Έλενα Ακρίτα είχε προχωρήσει σε αγωγή εναντίον του, μετά από χυδαίες, υβριστικές αναρτήσεις που έκανε ο Σκαλούμπακας τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Χρήστος Σκαλούμπακας, είναι γιος του Παναγιώτη Σκαλούμπακα, του ανώτατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού, που ήταν γνωστός για την δράση του ως σκληρός βασανιστής της Μακρονήσου ως διοικητής τάγματος εκεί.

Η «συγγνώμη» του Σκαλούμπακα κοινοποιήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ενώ την αναδημοσίευσε και η Έλενα Ακρίτα η οποία έγραψε:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ παρακαλώ την δημόσια συγγνώμη του Χρήστου Σκαλουμπακα στο πρόσωπο μου. Υπενθυμίζω πως για τις συκοφαντίες και τα ψεύδη (πάλι) για την συνταξη του πατέρα μου είχε προηγηθεί η δημόσια συγγνώμη του 'Στόχου' της Χρυσής Αυγής. Όποιος συνεχίζει ας προετοιμαστεί αναλόγως. Δεν 'μασαω' και δεν αφηνω τίποτα να πέσει κάτω. Ας το έχουν υπ' όψιν οι άθλιοι συκοφάντες που ανακυκλώνουν ασύστολα ψεύδη, γιατί θα έρθει και η δική τους η σειρά. Ιδού η συγγνώμη του στο facebook και στο Twitter.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ στην κα ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

Με την παρούσα ανάρτησή μου ζητώ με κάθε ειλικρίνεια συγγνώμη από την κα Έλενα Ακρίτα για όσα ανάρμοστα από λεκτικής και ουσιαστικής απόψεως ανήρτησα στις 14.11.2018 στον προσωπικό μου λογαριασμό στο twitter.


Η συνειδητοποίηση της πολλαπλής απρέπειάς μου, η οποία με ώθησε να «κατεβάσω» άμεσα τις χυδαίες αναρτήσεις, καθώς δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο ούτε το ύφος ούτε το ήθος αυτό, μου επιβάλλει να αναφέρω σε αυτό το κείμενο ειλικρινούς συγγνώμης για τα όσα έγραψα, ότι μία απλή έρευνα που ενήργησα για το θέμα μετά τις άστοχες αναρτήσεις μου και από τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις της κας Ακρίτα στον λογαριασμό της στο facebook, καταδεικνύει εύκολα το εσφαλμένο όσων είπα σχετικά με την σύνταξη της κας Ακρίτα. Η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε την νομίμως απονεμηθείσα σε αυτήν σύνταξη κατά τρόπο που αποδεικνύει υψηλό ήθος και προσωπική ακεραιότητα.

Προσθέτω και την δική μου συγγνώμη στην δημόσια συγγνώμη του «Στόχου» που είχε ως εξής:
«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ σχετικά με την αγωγή που άσκησε εναντίον του «Στόχου» η κα Έλενα Ακρίτα:
Τα δημοσιεύματα του «Στόχου» σχετικά με την σύνταξη που εισέπραττε η κα Έλενα Ακρίτα περιείχαν ανακρίβειες, οι οποίες οδήγησαν σε αδικαιολόγητα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, τις οποίες επιθυμούμε να ανασκευάσουμε δημοσιογραφικά και ηθικά. Τα στοιχεία που περιέχονται στην αγωγή που η κα Ακρίτα άσκησε κατά του «Στόχου» ακριβώς εξαιτίας των δημοσιεύσεών του σχετικά με το θέμα, μας υποχρεώνουν να απολογηθούμε για κάθε σχόλιό μας, το οποίο περιείχε ηθικά αξιολογούμενες κρίσεις εις βάρος της κας Ακρίτα, καθώς προκύπτει ότι η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε το νόμιμο δικαίωμά της με απόλυτα ηθικό τρόπο. Απολογούμεθα και θέτουμε στη διάθεση της κας Ακρίτα την συγγνώμη μας για ό,τι αρνητικό προκαλέσαμε στην ίδια και την οικογένειά της».

Θέτω στη διάθεσή της κας Ακρίτα την ειλικρινή μου συγγνώμη για όλες τις απρεπείς ανακρίβειες και τους αήθεις χαρακτηρισμούς που κακώς, κάκιστα δημοσίευσα στις 14.11.2018, προσθέτοντας ότι την καταλαβαίνω απόλυτα, έχοντας επί πολλά χρόνια ανάλογη οικογενειακή αντιμετώπιση με ανιστόρητες και προσβλητικές ανακρίβειες και αήθεις χαρακτηρισμούς για τον αείμνηστο πατέρα μου Στρατηγό Παναγιώτη Σκαλούμπακα.

Χρήστος Παν. Σκαλούμπακας

ΥΓ: Παρακαλώ θερμά, τα όποια σχόλια των φίλων να μην θίγουν την κα Ακρίτα η τον αναρτήσαντα!

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Η "αρχιτσου@@@@" έγινε "Κα Ακρίτα με ήθος και προσωπική ακεραιότητα"...Όλοι οι "γαμ@@@@@" λεβέντες των social media - όπως δήλωνε ο ίδιος αυτός κύριος - που αμολάνε οχετούς (υπάρχουν αρκετοί, μερικοί δε γνωστοί και μη εξαιρετέοι ...), αργά ή γρήγορα βάζουν την ουρά στα σκέλια υπό την απειλή της Δικαιοσύνης. Μάλλον, ούτε καν με την απειλή, αρκεί να νιώσουν την ανάσα της. Τέτοια λεβεντιά οι γίγαντες..Αρκεί βέβαια ο θιγόμενος να μην παραμείνει αδρανής και απαθής. Άλλη λύση πλην της καταφυγής στη Δικαιοσύνη δεν υπάρχει, όταν ζεις σε δημοκρατία. Για αυτό κάποιοι έχουν λυσσάξει τουλάχιστον να την ποδηγετήσουν, αν και μάλλον θα προτιμούσαν να την καθυποτάξουν πλήρως, καταργώντας στην ουσία την ίδια την δημοκρατία. Το έχουν δηλώσει οι ίδιοι.Να μην το ξεχνάμε, η ανοχή εκτρέφει το θηρίο και η μαϊμού μας προκύπτει γορίλλας ένα πρωί.