Η αστυνομία ψάχνει τους άντρες που ξεγυμνώθηκαν σε συντριβάνι μνημείου στη Ρώμη

Η αστυνομία ψάχνει τους άντρες που ξεγυμνώθηκαν σε συντριβάνι μνημείου στη Ρώμη Facebook Twitter
1

Δύο τουρίστες που ξεγυμνώθηκαν σε ιστορικό μνημείο της Ρώμης καταζητεί η ιταλική αστυνομία. 

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια περαστικών, μερικοί εκ των οποίων άρχισαν να βιντεοσκοπούν τους τουρίστες

Στα πλάνα φαίνονται δύο άντρες οι οποίοι φορούν μόνο τα εσώρουχά τους  και είναι μέσα σε συντριβάνι.

Ένας τρίτος στέκεται έξω από το συντριβάνι και τους βγάζει φωτογραφίες. 

Ξαφνικά ο ένας εκ των δύο που είναι μέσα στο νερό, βγάζει το εσώρουχο και μένει εντελώς γυμνός. 

Το βίντεο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Ιταλία καθώς το περιστατικό συνέβη μπροστά στο Εθνικό Μνημείο του Βίκτορα Εμμανουήλ Β, εντός του οποίου υπάρχει μνημείο για τους Ιταλούς πεσόντες του Α Παγκοσμίου Πολέμου. 

Η ιταλική αστυνομία, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, έχει ζητήσει τη βοήθεια των ξένων προξενείων προκειμένου να εντοπιστούν οι δύο άνδρες.

Αυτό που γνωρίζουν μέχρι στιγμής είναι πως μιλούν αγγλικά. 

Όπως δήλωσαν αξιωματούχοι η συμπεριφορά των τουριστών «προσβάλλει σοβαρά το εθνικό αίσθημα και τη μνήμη των πεσόντων για τους οποίους είναι αφιερωμένο το μνημείο». 

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, μάλιστα, Ματέο Σαλβίνι, εξοργισμένος έγραψε στο twitter: «Θα ήθελα να διδάξω σ' αυτούς τους ηλίθιους όταν πιαστούν, πως η Ιταλία δεν είναι το μπάνιο τους».  

Σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία, απαγορεύεται να μπει κανείς ή να κολυμπήσει στα διάσημα συντριβάνια της Ρώμης, ενώ όποιος το κάνει κινδυνεύει με πρόστιμο. 

 
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Θα ξοδέψετε πόσους πόρους και εργατοώρες για να βρείτε 2 ανώριμους τύπους που απλά θέλανε να κάνουν την τρέλα τους, όσο κατακριτέα και αν είναι για κάποιους.Λες και αν τους πιάσουν θα ωριμάσουν ή δεν θα το κάνει κανείς άλλος.