Μποζντάγ: Ανίκανοι Έλληνες πολιτικοί προσπαθούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα

Μποζντάγ: Ανίκανοι Έλληνες πολιτικοί προσπαθούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα Facebook Twitter
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ (EPA)
4

Ανεβάζει το διπλωματικό θερμόμετρο η Τουρκία, διά στόματος του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ. 

Κάνοντας λόγο για «άδικες και προκλητικές» δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών σε βάρος της Τουρκίας ο Μποζντάγ προειδοποιεί, μέσω Twitter, πως αυτή η στάση δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας. 

Την Δευτέρα, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήριζε «σουλτάνο» τον Ερντογάν ενώ δύο ημέρες αργότερα προειδοποιούσε πως οποιοσδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει «έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα» θα αντιμετωπιστεί «όπως το 1821».

Με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Μπεκίρ Μποζντάγ προειδοποίησε την Αθήνα ότι θα ήταν «λάθος» να εκλάβει την τωρινή στάση της Άγκυρας ως αδυναμία.

«Δυστυχώς κάποιοι ανίκανοι πολιτικοί στην Ελλάδα» επιδιώκουν να προκαλέσουν προβλήματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, προσέθεσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι η Τουρκία έχει κάνει βήματα για τη βελτίωση των διμερών, διπλωματικών σχέσεων και δεν επιδιώκει να βλάψει κανέναν.

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Διεθνή / Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Παρά τις υποσχέσεις του Πούτιν για ήρωες στρατιώτες, δεκάδες Ρώσοι που πολέμησαν στην Ουκρανία πέφτουν θύματα ληστειών και απάτης από κρατικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς, με σημαντικά ποσά μισθών και αποζημιώσεων να χάνονται
LIFO NEWSROOM
Το να σκέφτεσαι έχει καταντήσει πολυτέλεια: Έρμαια των Smartphone οι φτωχότεροι

Διεθνή / Το να σκέφτεσαι έχει καταντήσει πολυτέλεια: Έρμαια των smartphones οι φτωχότεροι

Δημοσιογράφος εξηγεί πώς η ευρεία χρήση smartphones δημιουργεί μια «μετα-αναγνωστική» κουλτούρα, μειώνοντας την ικανότητα βαθιάς σκέψης και ανάγνωσης, ενώ παράλληλα εντείνει κοινωνικές ανισότητες
LIFO NEWSROOM