Ομοφοβικό παραλήρημα από μοντέλο στο Κιργιστάν: «Συγκεντρώστε τους LGBT+ σ' ένα νησί και ανατινάξτε τους»

Ομοφοβικό παραλήρημα από μοντέλο στο Κιργιστάν: «Συγκεντρώστε τους LGBT+ σ' ένα νησί και ανατινάξτε τους» Facebook Twitter
5

Η Amina Yusurova, η οποία είναι μοντέλο και αρκετά διάσημη στο Κιργιστάν, προχώρησε σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα μέσω Facebook, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Υποστήριξε πως τα LGBT+ άτομα θα πρέπει να συγκεντρωθούν σ΄ένα νησί και να ανατιναχθούν.

«Συγκεντρώστε τους ανθρώπους με μη-παραδοσιακό προσανατολισμό και ανατινάξτε τους όλους σε ένα νησί», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.


Η Yusurova στοχοποίησε και τις γυναίκες εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ, λέγοντας πως οι «γυναίκες με χαμηλή κοινωνική ευθύνη» πρέπει επίσης να βρίσκονται σε αυτό το νησί.


Η 29χρονη δικαιολογεί την ακραία της άποψη, λέγοντας πως τα άτομα αυτά βλάπτουν τη φήμη του Κιργιζιστάν και συγκεκριμένα της πρωτεύουσας του Μπισκέκ.


Οι φαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να αντιδράσουν. Ακόμα και εκείνοι που τάσσονται κατά των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας, καταδίκασαν το μήνυμά της. Ένας έγραψε ότι είναι «κατά των σεξουαλικών μειονοτήτων» αλλά αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα «να τους ανατινάζει ή να προβεί σε κάποια άλλη ενέργεια εναντίον τους».

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Διεθνή / «Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Ο Κόλμπερτ είναι σφοδρός επικριτής του Τραμπ, ενώ το δίκτυο μόλις συμβιβάστηκε εξωδικαστικά με τον Αμερικανό πρόεδρο και βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης - Η απόφαση «είναι καθαρά οικονομική» και δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο της εκπομπής, ισχυρίζεται το CBS 
LIFO NEWSROOM
Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM