Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά... Το αγαπημένο σίριαλ επιστρέφει

Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά... Το αγαπημένο σίριαλ επιστρέφει Facebook Twitter
7

Tο αγαπημένο σίριαλ του ΜΕGA που σάρωσε τη δεκαετία του 90 επιστρέφει.

Η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου φαίνεται πως έχει έτοιμο το πρώτο επεισόδιο του «Λόγω τιμής - 20 χρόνια μετά», όπως αναφέρει η τηλεκριτικός και δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά στη στήλη της «Μέχρι Κεραίας».  

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα» είπε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου σύμφωνα με το newpost.gr.

Όπως λέει η σεναριογράφος, «τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς "Λόγω Τιμής" που παίχτηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα».

Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία, πιστοί σ ένα «Λόγω Τιμής» που έδωσαν 20 χρόνια πριν, πως ότι κι αν συμβεί θα παραμείνουν πάντα φίλοι.

Να θυμίσουμε ότι στο «Λόγω τιμής» θα πρωταγωνιστήσει ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου κ.ά. Η σκηνοθεσία είναι του Λάμπη Ζαρουτιάδη, στενού συνεργάτη της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Emmy: Θύελλα χειροκροτημάτων στα Emmy για τον Στίβεν Κόλμπερτ μετά την ακύρωση του «Late Show» από το CBS

TV & Media / Emmy: Θύελλα χειροκροτημάτων στα Emmy για τον Στίβεν Κόλμπερτ μετά την ακύρωση του «Late Show» από το CBS

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε να απονείμει βραβείο και έκανε χιούμορ για… αναζήτηση δουλειάς – Αργότερα ανέβηκε ξανά στη σκηνή για το βραβείο του «The Late Show» ως Καλύτερο Talk Show
LIFO NEWSROOM
Two and a Half Men: «Έπαιρνα το 1/3 της αμοιβής του Τσάρλι Σιν» αποκάλυψε ο συμπρωταγωνιστής του

TV & Media / Two and a Half Men: «Έπαιρνα το 1/3 της αμοιβής του Τσάρλι Σιν» αποκάλυψε ο συμπρωταγωνιστής του

Ο Τζον Κράιερ αποκάλυψε, η αμοιβή του ήταν μόλις «το ένα τρίτο» σε σύγκριση με του συμπρωταγωνιστή του, Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen), παρόλο που η ασταθής συμπεριφορά του τελευταίου έθεσε σε κίνδυνο την συνέχιση της σειράς και οδήγησε τελικά στην απόλυσή του μετά την 8η σεζόν
LIFO NEWSROOM