ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Εστιατόριο στη Βρετανία απαγόρευσε τα παιδιά κάτω των 5 ετών γιατί κλαίνε και κάνουν θόρυβο

Εστιατόριο στη Βρετανία απαγόρευσε τα παιδιά κάτω των 5 ετών γιατί κλαίνε και κάνουν θόρυβο Facebook Twitter
35

Ένα κύμα αντιδράσεων και έντονη κατακραυγή πυροδότησε η απόφαση του εστιατορίου Organic Kitchen στο Buckhurst Hill της Βρετανίας να απαγορεύσει την είσοδο σε παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών.

Από τον Σεπτέμβριο που έχει ανοίξει, το εστιατόριο είναι πολύ δημοφιλές στους γονείς και τα παιδιά τους που το προτιμούν για να πίνουν εκεί τον καφέ τους, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε αρκετά σχολεία και τη βιβλιοθήκη της περιοχής. Ωστόσο πριν λίγες ημέρες διαπίστωσαν πως θα πρέπει να αλλάξουν στέκι, όταν προς έκπληξή τους είδαν στην πόρτα σχετική επιγραφή που γράφει πως απαγορεύονται τα παιδιά κάτω των 5 ετών. 

Η απόφασή της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με αποτέλεσμα εκατοντάδες άτομα τις τελευταίες ημέρες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους σε σχόλια στο Facebook, κοινοποιώντας ταυτόχρονα την φωτογραφία με την επιγραφή που έχει γίνει viral. 

Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια Hilary Penning είπε πως ο νέος κανόνας ήταν απαραίτητος καθώς τα μεγάλα σε μέγεθος καροτσάκια με μωρά μπλόκαραν τους διαδρόμους καθώς ο χώρος είναι αρκετά μικρός και ήταν «μια καταστροφή για την υγιεινή και την ασφάλεια, έτοιμη να συμβεί ανά πάσα στιγμή», όπως χαρακτηριστικά σχολίασε. Επιπλέον παραδέχθηκε πως τα παιδιά που «έκλαιγαν ανεξέλεγκτα» έδιωχναν τους πελάτες.

«Υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις που μητέρες έρχονταν με τα νεογέννητα μωρά τους και άφηναν τα παιδιά τους να κλαίνε και κλαίνε. Μερικοί γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να κλαίνε για πάνω από δύο ώρες. Ήταν μια σκληρή και δύσκολη απόφαση, αλλά νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Δεν μπορώ να επιτρέπω στους ανθρώπους να έρχονται εδώ για μια μεγάλη γευστική εμπειρία, αλλά να φεύγουν γιατί το μεσημεριανό γεύμα ή το πρωινό τους καταστράφηκε από απερίσκεπτους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους εκτός ελέγχου» δήλωσε η Penning σε αγγλικά ΜΜΕ.

* Με πληροφορίες από ΒΒC και The Sun

35

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM