Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στην πρώην Μις Υφήλιο που τον κατήγγειλε και προτρέπει τους αμερικανούς να δουν το sex tape της

Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στην πρώην Μις Υφήλιο που τον κατήγγειλε και προτρέπει τους αμερικανούς να δουν το sex tape της Facebook Twitter
1

Μια πρώην Μις Υφήλιος έχει γίνει αυτές τις μέρες το επίκεντρο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης στις ΗΠΑ. Το όνομα της Αλίσια Ματσάντο επανήλθε στην επικαιρότητα μετά το ντιμπέιτ Κλίντον - Τραμπ.

 Η Χίλαρι Κλίντον είχε πει κατά την διάρκεια της τηλεμαχίας ότι ο δισεκατομμυριούχος είχε αποκαλέσει την πρώην βασίλισσα της ομορφιάς από τη Βενεζουέλα «Μις Πίγκι» και «Μις Οικιακή Βοηθός» (σ.σ. επειδή είναι Λατίνα), κατηγορώντας την ότι είχε πάρει βάρος κι είχε χαλάσει το σώμα της.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε καταρχάς ότι είχε προβεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Επιπλέον εξοργίστηκε με αυτήν την αναφορά στο παρελθόν του. Μέχρι και πέρσι εκείνος ήταν άλλωστε που διοργάνωνε τα καλλιστεία Μις Υφήλιος. Λίγες ώρες μετά, εμφανίστηκαν οι πρώτες συνεντεύξεις της Ματσάντο η οποία εξομολογήθηκε το πώς ο Τραμο την χλεύαζε και τς δυσκολίες που προκάλεσε στη ζωή της ο δημόσιος εξευτελισμός.

Όμως σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε κι εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον Ματσάντο, την οποία αποκάλεσε «αηδιαστική» προτρέποντας το αμερικανικό κοινό να ρίξει μια ματιά στο «sex tape» που κυκλοφορεί με πρωταγωνίστρια την ίδια.


Σε μια σειρά tweet, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος  καταφέρεται με δριμύτητα εναντίον της Ματσάντο, την οποία η αντίπαλός του του Δημοκρατικού Κόμματος ανέφερε ως παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Τραμπ τις γυναίκες.

«Το να χρησιμοποιεί την Αλίσια Μ. ως ένα πρότυπο αρετής δείχνει σε ποιο βαθμό η Χίλαρι– η διεφθαρμένη– πλανάται πλάνην οικτρά. Η Χίλαρι έχει ξεγελαστεί από μια απατεώνισσα» έγραψε ο Τραμπ σήμερα, λιγότερες από 6 εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

«Η διεφθαρμένη Χίλαρι ξεγελάστηκε και χρησιμοποιήθηκε από την χείριστη των Μις Υφήλιος (που πήραν το στέμμα) στους διαγωνισμούς μου. Η Χίλαρι την χαρακτηρίζει «άγγελο» χωρίς να διασταυρώσει το παρελθόν της, κάτι που είναι φοβερό» πρόσθεσε.


Πρόσθεσε επίσης πως η Χίλαρι μάλλον είχε βοηθήσει την Αλίσια Ματσάντο να λάβει την αμερικανική υπηκοότητα προκειμένου να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει προς όφελός της στην πρώτη τηλεμαχία.


«Άραγε η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον βοήθησε την αηδιαστική (εξετάστε το παρελθόν της και το ερωτικό βίντεο που έχει γυρίσει) Αλίσια Μ. να γίνει Αμερικανίδα υπήκοος προκειμένου να την χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας;» διερωτήθη ο Ντόναλντ Τραμπ.


Το περιοδικό Politico έγραψε ότι η Ματσάντο είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεριάλιτι τολμηρού περιεχομένου κι είχε ποζάρει γυμνή για την μεξικανική έκδοση του Playboy, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν έχει βρει στοιχεία ότι είχε επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφγανιστάν: «Αδύνατη» κάθε συμφωνία για επιστροφή της βάσης Μπαγκράμ, απαντά η Καμπούλ στις απειλές Τραμπ

Διεθνή / Αφγανιστάν: «Αδύνατη» κάθε συμφωνία για επιστροφή της βάσης Μπαγκράμ, απαντά η Καμπούλ στις απειλές Τραμπ

«Συμφωνία έστω και για ένα τετραγωνικό εκατοστό του αφγανικού εδάφους είναι αδύνατη» τόνισε ανώτερος αξιωματούχος στο υπουργείο Άμυνας του Αφγανιστάν
LIFO NEWSROOM
Μελόνι για Κερκ: «Ήθελαν να τον σταματήσουν επειδή ήταν ελεύθερος, θαρραλέος και ικανός»

Διεθνή / Μελόνι για Κερκ: «Ήθελαν να τον σταματήσουν επειδή ήταν ελεύθερος, θαρραλέος και ικανός»

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός συνέδεσε το περιστατικό με μια ευρύτερη πολιτική αντιπαράθεση, λέγοντας ότι «κάποιοι έχουν γαλουχηθεί με την ιδέα ότι όποιος είναι διαφορετικός από εσένα πρέπει να ανατρέπεται»
LIFO NEWSROOM
Κοσμοσυρροή για την κηδεία του Τσάρλι Κερκ – Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο State Farm Stadium

Διεθνή / Κοσμοσυρροή για την κηδεία του Τσάρλι Κερκ – Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο State Farm Stadium

Σύμφωνα με την αστυνομία της Γκλέντειλ, πάνω από 200.000 άνθρωποι είχαν δηλώσει συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας της Turning Point USA, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τη χωρητικότητα του σταδίου
LIFO NEWSROOM
«Αυτός είναι ο δρόμος προς τη δικτατορία» καταγγέλει ο Δημοκρατικός Τσακ Σούμερ μετά τις δηλώσεις Τραμπ

Διεθνή / «Αυτός είναι ο δρόμος προς τη δικτατορία» καταγγέλει ο Δημοκρατικός Τσακ Σούμερ μετά τις δηλώσεις Τραμπ

Ο Τραμπ ζήτησε δημόσια από την υπουργό Δικαιοσύνης να κινηθεί εναντίον πολιτικών αντιπάλων του, λέγοντας «Δεν μπορούμε να καθυστερούμε άλλο, καταστρέφεται η φήμη και η αξιοπιστία μας»
LIFO NEWSROOM
Κλιμάκωση στη Βαλτική: Γερμανικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος

Διεθνή / Κλιμάκωση στη Βαλτική: Γερμανικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου την Τρίτη, όπου θα τεθεί και η σοβαρή παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας από τρία ρωσικά MiG-31 την Παρασκευή
LIFO NEWSROOM
Star Wars στους δρόμους της Ουάσινγκτον: Διαδηλωτής ακολουθεί στρατιώτες με το θέμα του Νταρθ Βέιντερ

Διεθνή / Star Wars στους δρόμους της Ουάσινγκτον: Διαδηλωτής ακολουθεί στρατιώτες με το θέμα του Νταρθ Βέιντερ

Ο χρήστης του TikTok ανεβάζει τα βίντεο χαρακτηρίζοντάς τα ως «ειρηνική πράξη διαμαρτυρίας» με στόχο να μην «κανονικοποιηθεί» η εικόνα ένοπλων στρατιωτών στους δρόμους της πρωτεύουσας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια