Εστιατόριο επιβραβεύει πελάτες χωρίς κινητά

Εστιατόριο επιβραβεύει πελάτες χωρίς κινητά Facebook Twitter
1

Το εστιατόριο «Eva» στο Λος Άντζελες προσφέρει στους πελάτες του 5% έκπτωση αν συμφωνήσουν να αφήσουν τα κινητά και τις άλλες ηλεκτρονικές τους συσκευές στην είσοδο, γράφουν οι Los Angeles Times. Ο ιδιοκτήτης και σεφ Μαρκ Γκολντ λέει ότι είναι μια προσπάθεια για να βοηθήσει τους πελάτες να συγκεντρώνονται στο φαγητό.

Μέχρι τώρα οι μισοί πελάτες έχουν δεχτεί την προσφορά.

«Για μας δεν είναι απλώς θέμα ενόχλησης. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον και θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν» δήλωσε ο σεφ σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια