ΤΜΖ: O Μπραντ Πιτ ερευνάται από την αστυνομία για κακοποίηση απέναντι στα παιδιά του

ΤΜΖ: O Μπραντ Πιτ ερευνάται από την αστυνομία για κακοποίηση απέναντι στα παιδιά του Facebook Twitter
2

Για λεκτική και σωματική κακοποίηση απέναντι στα παιδιά του φέρεται να ερευνάται ο Μπραντ Πιτ από την αστυνομία του Λος Άντζελες και τις κοινωνικές υπηρεσίες της κομητείας, κάτι που το ΤΜΖ πιθανολογεί πως αποτέλεσε και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, οδηγώντας την Αντζελίνα Τζολί στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Πηγές που γνωρίζουν καλά την κατάσταση, ανέφεραν στο TMZ ότι την προηγούμενη Τετάρτη, την ώρα που ο Πιτ, η Τζολί και τα παιδιά τους ταξίδευαν με το ιδιωτικό τους τζετ, ο χολιγουντιανός αστέρας φέρεται να μέθυσε, να άρχισε να φωνάζει και να χειρονομεί απέναντι στα παιδιά του.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο γύρω στις 8 μ.μ., με αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι ο Πιτ συνέχισε να ωρύεται, ενώ φέρεται να προσπάθησε να φύγει με ένα από τα βυτιοφόρα καυσίμων του αεροδρομίου.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο site πως κάποιος που βρισκόταν στο αεροπλάνο ή την πίστα κατήγγειλε ανώνυμα το περιστατικό στις κοινωνικές υπηρεσίες και πιο συγκεκριμένα στο Τμήμα Οικογένειας και Παιδιών.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους Πιτ και τη Τζολί να έχουν ήδη εξεταστεί από τους υπαλλήλους της κοινωνικής υπηρεσίας, οι οποίοι σχεδιάζουν να μιλήσουν και με τα παιδιά.


Την υπόθεση χειρίζεται η αστυνομία του Λος Άντζελες, κάτι που αποτελεί τυπική διαδικασία σε κάθε περιστατικό κακοποίησης παιδιού. Το TMZ αναφέρει πως δεν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για την υποτιθέμενη κακοποίηση, παρά μόνο ότι ήταν τόσο λεκτική όσο και σωματική.

Πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον του Μπραντ Πιτ ανέφερε στο TMZ ότι ο δημοφιλής ηθοποιός «αντιμετωπίζει το θέμα πολύ σοβαρά και επιμένει ότι δεν κακοποίησε τα παιδιά του», προσθέτοντας: «Είναι εξαιρετικά ατυχές το γεγονός πως άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τα μελανότερα χρώματα».

Με πληροφορίες από το TMZ

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό το τελευταίο, η δήλωση για άτομα που εμπλέκονται και πώς τον χρωματίζουν το διάβασα και σε ξένα σάιτ και φόρουμ. Σχολιάζουν πώς η Λόρα Βάσερ (η δικηγόρος της Ζολί) κάθε φορά που αναλαμβάνει κάποιον λέει "είμαστε απόλυτα διακριτικοί, θέλουμε να λυθεί εξωδικαστικά" κλπ αλλά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ βγαίνει βρώμα για τον αντίδικο και συγκεκριμένα στο TMZ.
Ναι,ας αθωώσουμε και πάλι τον σταρ της καρδιάς μας χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική τους ζωή.Το ότι υπάρχει αναφορά για μάρτυρες που κατήγγειλαν το περιστατικό αδιάφορο.Έτσι έγινε και με τον Tζόνι Ντεπ και ύστερα βγήκαν τα βίντεο αλλά και πάλι εκείνη ήταν η κακιά που βιντεοσκόπησε την κακοποίηση της για να τον παγιδεύσει...