Τι είπαν Τσίπρας και Τζολί και τι προσφέρθηκε να κάνει η ηθοποιός για την Ελλάδα

Τι είπαν Τσίπρας και Τζολί και τι προσφέρθηκε να κάνει η ηθοποιός για την Ελλάδα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1


Το τι ακριβώς συζητήθηκε μεταξύ Αντζελίνα Τζολί και Αλέξη Τσίπρα όταν έκλεισαν οι κάμερες, επισήμως δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά αν τα δημοσιεύματα και η φημολογίες επαληθευτούν, η διάσημη ηθοποιός θα έχει και συνέχει στη σχέση της με την Ελλάδα.Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», η Τζολί βλέποντας τη δεινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, προσφέρθηκε κατά τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει το «πρόσωπο» μιας τουριστικής καμπάνιας για τη χώρα μας.


Οι πηγές που επικελείται το Έθνος αναφέρουν πως  γνωρίζουν λεπτομέρειες από το 90λεπτο τετ α τετ στο Μαξίμου. Ο  Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε την Τζολί πως η Ελλάδα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσει τους πρόσφυγες, αλλά η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν την Ελλάδα


Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η προσπάθεια  που γίνεται για το προσφυγικό έχει κόστος, όχι μόνο οικονομικό, αφού η χώρα οφείλει να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες φιλοξενίας σε χιλιάδες ξεριζωμένους, αλλά και δυνητικό, μια και η βαριά βιομηχανία του τουρισμού πλήττεται από την εικόνα που προβάλλεται διεθνώς.



Η Τζολί άκουσε με ενδιαφέρον την ανάλυση του πρωθυπουργού και δήλωσε διατεθειμένη να συνδράμει τη χώρα μας, η οποία δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση από την προσφυγική κρίση. Όπως είπε, θα μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία με σημαντικούς ανθρώπους στο Χόλιγουντ ώστε να συμμετάσχουν και εκείνοι σε μια κοινή προσπάθεια προβολής της Ελλάδας ή να βγει και η ίδια μπροστά στο πλαίσιο μιας καμπάνιας, και μάλιστα αφιλοκερδώς.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν αποχωρήσει από τη Λέσβο, την οποία επισκέφτηκε την επομένη της συνάντησης στο Μαξίμου, η Τζολί υποσχέθηκε ότι φέτος το καλοκαίρι θα επιστρέψει για διακοπές με την οικογένειά της στο νησί.

πηγή: ethnos.gr

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Πολιτισμός / Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την πανώλη του Ιουστινιανού, την αρχαιότερη καταγεγραμμένη πανδημία στον κόσμο, που κόστισε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
THE LIFO TEAM
Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Να ναι καλά η γυναίκα που βοηθάει όπως μπορεί.. που τελικά χρησιμοποιεί μια - μάλλον αρνητική- "παρενέργεια" του επαγγέλματός της, την αναγνωρισιμότητα, για καλό σκοπό..φαίνεται ότι έχει κάνει πολύ δρόμο μέσα της, για να φτάσει απ τα σκοτεινά σημεία του παρελθόντος της προσωπικής της ιστορίας τώρα να φωτίζει τα σκοτάδια των άλλων, αντί - εχοντας καλύψει κάθε ανάγκη της για παντα και ζώτας παράλληλα δημόσιο βίο - να εξαντλεί την ύπαρξη της με τους συνήθεις νευρωτικούς τρόπους των σταρς.