Κύπρος: Βουλευτής προσπάθησε να βγάλει φωτό κάτω από το φόρεμα συναδέλφου του

Κύπρος: Βουλευτής προσπάθησε να βγάλει φωτό κάτω από το φόρεμα συναδέλφου του Facebook Twitter
3

Σκηνές χαμαιτυπείου και όχι κοινοβουλευτικής αίθουσας περιγράφει το πόρισμα της Αστυνομίας που αποκαλύπτει ολόκληρο σήμερα η εφημερίδα  Φιλελεύθερος, για επεισόδιο που συνέβη μεταξύ του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κυπριανού και της βουλευτού του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Το πόρισμα, που βασίζεται σε μαρτυρίες βουλευτών και στελεχών της Βουλής, αλλά και σε ηχητικό υλικό της Βουλής, είχε εισηγηθεί την εξέταση από τον Γενικό Εισαγγελέα της άρσης ασυλίας του Αντρέα Κυπριανού για ενδεχόμενη ποινική του δίωξη, καταλήγοντας σε τρεις εναντίον του κατηγορίες: Εκτός από το κάπνισμα «σε χώρο απαγόρευσης καπνίσματος, δηλαδή στην αίθουσα "Λεμεσός" της Βουλής», η Αστυνομία διαπίστωσε δημόσια εξύβριση και «άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, γιατί παράνομα και άσεμνα τοποθέτησε το κινητό του τηλέφωνο κάτω από το φόρεμα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου για να τη φωτογραφίσει».

Στην έκθεση περιλαμβάνονται οι διάλογοι και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός της κοινοβουλευτικής αίθουσας. Στους διαλόγους, η κ. Χαραλαμπίδου μετά από λεκτική αντιπαράθεση με τον κ. Κυπριανού του είπε: «ανθρωπάκια σαν εσένα και τον Θεμιστοκλέους ξέρω πολύ καλά να τα χειρίζομαι». «Ανθρωπάκια; ανθρωπάκια; Ρε τσουλί που εννά πεις για ανθρωπάκια», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΔΗΣΥ. Μάρτυρες επιβεβαίωσαν επίσης και την προσπάθεια του Αντρέα Κυπριανού να φωτογραφήσει κάτω από το φόρεμα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου. Μάλιστα, ο κ. Κυπριανού είπε στην κ. Χαραλαμπίδου: «σβήσε τη φωτογραφία να πάμε πάτσι». Εννοούσε φωτογραφία που προηγουμένως είχε βγάλει η κ. Χαραλαμπίδου, τον ίδιο να καπνίζει εντός της αίθουσας.

Ο Εισαγγελέας αποφάσισε να μην γίνει καμιά δίωξη.

Πηγή: Φιλελεύθερος

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Λίβανος: Τρεις δημοσιογράφοι νεκροί από ισραηλινό πλήγμα – Αντιδράσεις για «παραβίαση του διεθνούς δικαίου»

Ο ισραηλινός στρατός ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι στόχος ήταν ένας από τους δημοσιογράφους, τον οποίο χαρακτήρισε μέλος μονάδας πληροφοριών της Χεζμπολάχ.
THE LIFO TEAM
ΠΑΡΙΣΙ ΓΑΛΛΙΑ BANK OF AMERICA

Διεθνή /  Αποτράπηκε βομβιστική επίθεση σε Αμερικανική τράπεζα στο Παρίσι — Έρευνα από την Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να ετοιμαζόταν να πυροδοτήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας
THE LIFO TEAM
CLAVICULAR ΗΠΑ STREAMER INFLUENCER

Διεθνή / Συνελήφθη ο αμφιλεγόμενος streamer «Clavicular» για καβγά που φέρεται να οργάνωσε

Οι αρχές κατηγορούν τον streamer ότι υποκίνησε συμπλοκή μεταξύ δύο γυναικών και δημοσίευσε το βίντεο, ενώ εξετάζεται ξεχωριστά η συμμετοχή του σε περιστατικό πυροβολισμού αλιγάτορα
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Τα κράτη του Κόλπου προειδοποιούν για την αυξανόμενη απειλή από φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές και δίκτυα έμμεσων συμμάχων

Σε κοινή δήλωση αυτή την εβδομάδα, το Κατάρ, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, η Σαουδική Αραβία και η Ιορδανία καταδίκασαν τις ιρανικές επιθέσεις στο έδαφός τους
THE LIFO TEAM