O Marc Jacobs "χρεώνεται" όργιο με 10 άντρες και απαντά με τον δικό του τρόπο

O Marc Jacobs "χρεώνεται" όργιο με 10 άντρες και απαντά με τον δικό του τρόπο Facebook Twitter
3

Ένα από τα διασημότερα ταμπλόιντς της Αμερικής χρεώνει ένα διονυσιακό όργιο στον σχεδιαστή Marc Jacobs ο οποίος φέρεται να έχει διοργανώσει και φιλοξενήσει στο σπίτι του ένα όργιο δέκα ανδρών. Το κάλεσμα έγινε μέσω του Grindr, αναφέρει η εφημερίδα η οποία μάλιστα αναφέρει πως οι προσκλήσεις συνοδεύονταν και από γυμνές φωτογραφίες του σχεδιαστή. Ο φερόμενος μάρτυρας του 'άγριου οργίου' μεταφέρει λεπτομέρειες για το όργιο και ισχυρίζεται πως οι συμμετέχοντες ήταν 20χρονα αγόρια και πως κάποιοι έκαναν χρήση ναρκωτικών. Το Page Six της New York Post που μετέδωσε όλα τα παραπάνω, αναφέρει μάλιστα πως όταν προσέγγισαν τον σχεδιαστή για σχόλιο πάνω στην είδηση, η απάντηση από το γραφείο επικοινωνίας του ήταν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σχολιαστεί σε επίπεδο εταιρίας.


Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα, ο σχεδιαστής επέλεξε να δώσει μια πρώτη απάντηση σε όσα είχαν αρχίσει να αναμεταδίδονται από όλα τα μέσα, κουτσομπολίστικα και μη. Το σχόλιο του έγινε με μια φωτογραφία, με την οποία ανακοίνωνε πως εγκαταλείπει το app γνωριμιών Grindr, το οποίο ποτέ δεν έκρυψε πως χρησιμοποιούσε. Ωστόσο το ποστ αυτό, δεν είχε καμία αναφορά στο φερόμενο σκάνδαλο του Page Six.

O Marc Jacobs "χρεώνεται" όργιο με 10 άντρες και απαντά με τον δικό του τρόπο Facebook Twitter

Στη συνέχεια άσκησε δριμύτατη κριτική σε ένα άλλο άρθρο που έφερε τίτλο "Τι πάει στραβά με τον Marc Jacobs;". Και λίγο αργότερα, αποφάσισε να απαντήσει και στο επίμαχο άρθρο για το όργιο, προκαλώντας όμως ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση μια και δεν είναι ξεκάθαρο αν παραδέχεται ένα πιο ήπιο όργιο ή αν απλά επιλέγει μέσω ειρωνείας να απαντήσει. Η απάντηση του δίχασε κάπως τα μέσα και έχει δημιουργήσει δύο στρατόπεδα. Το πρώτο θεωρεί πως το μήνυμα κρύβει παραδοχή και ενοχή για την αποκάλυψη και το άλλο πως κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσει καν σε κάτι τέτοιο, μια και η σεξουαλική του ζωή και οι προτιμήσεις του δεν θα έπρεπε να αφορούν κανέναν.

Άγριο;;; Θα έλεγα "ήπιο". Και σε όποιον καλεσμένο επωφελήθηκε για να παραπληροφορήσει τη New York Post', μπορώ μόνο να ευχηθώ καλή υγεία, ευτυχία και μεγάλη διάρκεια ζωής για να απολαύσει  την καλοσύνη των ξένων και να λασπολογεί τους άλλους. #reallyqueen;

O Marc Jacobs "χρεώνεται" όργιο με 10 άντρες και απαντά με τον δικό του τρόπο Facebook Twitter
Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM