Η μαντινάδα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Μεϊμαράκη στην Κρήτη

Η μαντινάδα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Μεϊμαράκη στην Κρήτη Facebook Twitter
1
Η μαντινάδα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Μεϊμαράκη στην Κρήτη Facebook Twitter

Ισχυρή εντολή ζήτησε απόψε από τα Χανιά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών και φίλων του κόμματός του στο κέντρο ″Πορτοκάλι″.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους πολίτες να αναδείξουν την Ν.Δ. πρώτο κόμμα, ώστε, όπως είπε, να σχηματισθεί κυβέρνηση με κορμό την Νέα Δημοκρατία. Παρ' όλα αυτά τόνισε την ανάγκη να διαγραφεί το ψέμα από τον πολιτικό διάλογο και κάλεσε τους πολίτες να πουν όχι στην αποχή, όχι όπως είπε στην ψήφο διαμαρτυρίας του πολιτικού συστήματος.


«Ζητούμε εντολή τετραετούς θητείας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την αλλαγή στην Ελλάδα. Ζητούμε ισχυρή εντολή» είπε.

«Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο μεταναστευτικό, ασκώντας κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι φέρει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ταυτόχρονα, έστειλε και μήνυμα προς την Ευρώπη, επισημαίνοντας την ανάγκη το πρόβλημα να αντιμετωπισθεί πολιτικά.


Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αγρότες, χαρακτήρισε το αγροτικό ως εθνικό πρόβλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «για να υπάρχει ισχυρή Ελλάδα, πρέπει να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, για να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, πρέπει να υπάρχει ισχυρός πρωτογενής τομέας». Αναφερόμενος τέλος στο φορολογικό των αγροτών, είπε ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Γιατί, όπως υποστήριξε, «θα αφανίσουν τον αγροτικό τομέα».

Η μαντινάδα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Μεϊμαράκη στην Κρήτη Facebook Twitter


Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη καλωσόρισε στο βήμα με μια κρητική μαντινάδα η Ντόρα Μπακογιάννη: "Η Κρήτη καμαρώνει που ένας άντρας μπεσαλής κάθεται στο τιμόνι" .

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια