Οι διαβόητοι δίδυμοι γκάνγκστερ Κρέι διατηρούσαν σεξουαλική σχέση μεταξύ τους

Οι διαβόητοι δίδυμοι γκάνγκστερ Κρέι διατηρούσαν σεξουαλική σχέση μεταξύ τους Facebook Twitter
5

Ο συγγραφέας John Pearson αποκάλυψε ότι οι Βρετανοί γκάνγκστερ Ronnie και Reggie Kray που υπήρξαν διαβόητοι για την εγκληματική τους δράση στο ανατολικό Λονδίνο της δεκαετίας του '60, διατηρούσαν αιμομικτική σχέση μεταξύ τους για να κρύβουν την πραγματική σεξουαλικότητά τους.

Ο Pearson προέβη σε αυτή την αποκάλυψη στο βρετανικό ταμπλόιντ Mirror, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας Legend που δραματοποιεί το χρονικό της δρασης τους και στην οποία πρωταγωνιστεί, στους ρόλους και των δύο διδύμων, ο Τομ Χάρντι. Ισχυρίστηκε ότι, μέσα από συνεντεύξεις που είχε κάνει στους Κρέι, του εξομολογήθηκαν ότι ο Ronnie ήταν γκέι και ο Reggie αμφιφυλόφιλος.

Οι διαβόητοι δίδυμοι γκάνγκστερ Κρέι διατηρούσαν σεξουαλική σχέση μεταξύ τους Facebook Twitter
Ο Tom Hardy στο διπλό ρόλο του Ronnie και του Reggie Kray, Φωτο: Greg Williams

«Η ομοφυλοφιλία δεν ήταν ένα στοιχείο για το οποίο μπορούσες να είσαι περήφανος τότε στο East End. Καθώς όμως η δράση των Kray επεκτεινόταν, σταμάτησαν να ντρέπονται για την ταυτότητά τους. Σύμφωνα με τον Ron, στις αρχές έκαναν σεξ μεταξύ τους γιατί φοβούνταν μήπως ο κόσμος το ανακαλύψει» αναφέρει ο Pearson σε ένα από τα τρία βιβλία του για τους Kray, εξηγώντας ότι ο Ronnie Kray του αποκάλυψε αυτή την πτυχή της ζωής τους κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές συνεντεύξεις τους. «Για ένα χρονικό διάστημα, είχαν τέτοια εμμονή να διατηρήσουν το μυστικό τους, που έκαναν σεξ μόνο μεταξύ τους».

Ο Pearson εξήγησε ότι περίμενε να πεθάνουν και οι δύο Kray για να κοινοποιήσει αυτό το στοιχείο της ζωής τους, από φόβο μήπως υπάρξουν αντίποινα.

Η ταινία Legend που βασίζεται στο βιβλίο «The Profession of Violence: The Rise and Fall of the Kray Twins» του Pearson κυκλοφορεί αυτόν το μήνα στις βρετανικές αίθουσες:

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ενδεικτικό της εμμονής που έχουν οι βρετανοί είναι ότι φέτος βγαίνουν ΔΥΟ ταινίες για τουs αδελφούς Kray (το έχει κάνει ταινία και ο Peter Medak το 1990 με τον Martin Kemp των Spandau Ballet)