Καθηγήτρια τέθηκε σε αργία γιατί δίδασκε στους μαθητές της πώς να πίνουν τεκίλα

Καθηγήτρια τέθηκε σε αργία γιατί δίδασκε στους μαθητές της πώς να πίνουν τεκίλα Facebook Twitter
6

Η Τερέζα Ερνάντες, μια καθηγήτρια χημείας στο Μεξικό, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη δουλειά της μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να διδάσκει στους μαθητές της πώς να... πίνουν τεκίλα, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας της Πολιτείας Πουέμπλα.


Η Ερνάντες δίδασκε σε δημόσιο σχολείο της Πολιτείας αυτής και τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα επ' αόριστον, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται σε βάρος της για την "ανάρμοστη συμπεριφορά" της μέσα στην τάξη.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης η καθηγήτρια μάθαινε στους έφηβους μαθητές να καταπίνουν την τεκίλα "αφού οξυγονωθεί μέσα στο στόμα" και ότι το ποτό καλής ποιότητας θα πρέπει "να αφήνει καλή γεύση" μετά την κατάποσή του.

Στη συνέχεια η καθηγήτρια διακρίνεται να πλησιάζει τους μαθητές της κρατώντας στο χέρι ένα ποτήρι για να τους βάλει να μυρίσουν το περιεχόμενό του ενώ παράλληλα εξηγεί πώς να... παραγγέλνουν το ποτό και να εξακριβώνουν την ποιότητά του.

Στο Μεξικό απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 18 ετών να καταναλώνουν αλκοόλ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM