Το εμψυχωτικό tweet του Ομπάμα για την Caitlyn Jenner

Το εμψυχωτικό tweet του Ομπάμα για την Caitlyn Jenner Facebook Twitter
1

«Είμαι τόσο ευτυχισμένη ύστερα από ένα τέτοιο μεγάλο αγώνα να ζω με την πραγματική μου ταυτότητα. Καλωσόρισες στον κόσμο Κέιτλιν. Ανυπομονώ να την/με γνωρίσετε», ήταν το πρώτο μήνυμα στο twitter της Caitlyn Jenner. Το μήνυμα έκανε retweet, μεταξύ χιλιάδων άλλων, και ο επίσημος λογαριασμός του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, σχολιάζοντας ότι «χρειάζεται θάρρος για να μοιραστείς την ιστορία σου».

O πρώην ολυμπιονίκης και κάτοχος του χρυσού μεταλλίου Bruce Jenner έχει ξεκινήσει τη νέα του ζωή σαν γυναίκα, γεγονός που έδειξε και στο εξώφυλλο του Vanity Fair. «Να με φωνάζετε Caitlyn», είναι ο τίτλος του τεύχους Ιουλίου του περιοδικού, που δημοσιεύει συνέντευξη της.

Η Caitlyn Jenner αποτελεί όχι μόνο το πρώτο από τα πιο δημοφιλή θέματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά έχει ήδη καταρρίψει το ρεκόρ σε αριθμό followers στο twitter, αγγίζοντας τα δύο εκατομμύρια μέχρι στιγμής.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Ρεκόρ Γκίνες, ένα εκατομμύριο followers εγγράφηκαν μόλις μέσα σε τέσσερις ώρες και τρία λεπτά. Μάλιστα, η Jenner επικράτησε και του Μπαράκ Ομπάμα, ο προσωπικός λογαριασμός του οποίου (@POTUS) χρειάστηκε σχεδόν πέντε ώρες για να έχει ένα εκατομμύριο followers.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανακοίνωσε ότι η Jenner θα λάβει το βραβείο Arthur Ashe για την επίδειξη θάρρους σε επίσημη τελετή των ετήσιων βραβείων ESPY, τα οποία δίνει το αμερικανικό αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN για να τιμήσει τους αθλητές των οποίων η αύρα ξεπερνά τον χώρο του αθλητισμού. Το βραβείο αυτό έχει ήδη απονεμηθεί επίσης στον Μοχάμεντ Αλι.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM