Απάντηση στην Βild: Ευσεβείς πόθοι τα σενάρια κατάρρευσης Βαρoυφάκη

Απάντηση στην Βild: Ευσεβείς πόθοι τα σενάρια κατάρρευσης Βαρoυφάκη Facebook Twitter
1

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών χαρακτηρίζουν ανυπόστατο το σημερινό δημοσίευμα της Bild και σχολιάζουν τα περί κατάρρευσης και υπονόμευσης Γιάνη Βαρουφάκη που αναφέρει η εφημερίδα.

Οι πηγές επισημαίνουν πως ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται στο συνέδριο στο Κόμο της Ιταλίας με εντολή του πρωθυπουργού και η απουσία του ήταν δικαιολογημένη.

Παράλληλα αναφέρεται πως η σημερινή  συνεδρίαση του οικονομικού επιτελείου που έγινε υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, για τις εξελισσόμενες διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ δεν ήταν κρίσιμη.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως ο Γ. Βαρουφάκης δεν παρευρέθη στην συνάντηση κρίσης (όπως την χαρακτήρισε η Bild) επειδή:" α) Δεν υπήρξε ποτέ "συνάντηση κρίσης" και β) ο υπουργός απουσίαζε στο εξωτερικό. Τα σχόλια δικά σας."

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
ΥΠΟΙΚ αισθάνεται την ανάγκη ν' απαντήσει σ' ένα λαχανόφυλλο. Στο εσωτερικό οι υποστηρικτές του Βαρουφάκη πλεον για να τον υπερασπίσουν τον παραλληλίζουν με τον Άδωνη. Οι εκροές καταθέσεων είναι τεράστιες, τα έσοδα εκτροχιάζονται, μπαίνει χέρι στα ασφαλιστικά ταμεία και για πρώτη φορά είμαστε εκτός κοινοτικών πραγραμμάτων. Φυσάει ο Υπουργός και το Υπουργείο οικονομικών!