No.1

Απάντηση στην Βild: Ευσεβείς πόθοι τα σενάρια κατάρρευσης Βαρoυφάκη

Απάντηση στην Βild: Ευσεβείς πόθοι τα σενάρια κατάρρευσης Βαρoυφάκη Facebook Twitter
1

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών χαρακτηρίζουν ανυπόστατο το σημερινό δημοσίευμα της Bild και σχολιάζουν τα περί κατάρρευσης και υπονόμευσης Γιάνη Βαρουφάκη που αναφέρει η εφημερίδα.

Οι πηγές επισημαίνουν πως ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται στο συνέδριο στο Κόμο της Ιταλίας με εντολή του πρωθυπουργού και η απουσία του ήταν δικαιολογημένη.

Παράλληλα αναφέρεται πως η σημερινή  συνεδρίαση του οικονομικού επιτελείου που έγινε υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, για τις εξελισσόμενες διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ δεν ήταν κρίσιμη.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως ο Γ. Βαρουφάκης δεν παρευρέθη στην συνάντηση κρίσης (όπως την χαρακτήρισε η Bild) επειδή:" α) Δεν υπήρξε ποτέ "συνάντηση κρίσης" και β) ο υπουργός απουσίαζε στο εξωτερικό. Τα σχόλια δικά σας."

1

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
ΥΠΟΙΚ αισθάνεται την ανάγκη ν' απαντήσει σ' ένα λαχανόφυλλο. Στο εσωτερικό οι υποστηρικτές του Βαρουφάκη πλεον για να τον υπερασπίσουν τον παραλληλίζουν με τον Άδωνη. Οι εκροές καταθέσεων είναι τεράστιες, τα έσοδα εκτροχιάζονται, μπαίνει χέρι στα ασφαλιστικά ταμεία και για πρώτη φορά είμαστε εκτός κοινοτικών πραγραμμάτων. Φυσάει ο Υπουργός και το Υπουργείο οικονομικών!