Πούτιν κατά Τούρκων για τις έρευνες στην Κύπρο

Πούτιν κατά Τούρκων για τις έρευνες στην Κύπρο Facebook Twitter
4

"Απαράδεκτη" χαρακτήρισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν "την όποια παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας" στη συνάντηση του  με τον Νίκο Αναστασιάδη, σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο κ. Πούτιν, επαναβεβαίωσε σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλίδη, τη ρωσική θέση τόσο σε ό,τι αφορά τη λύση του Κυπριακού όσο και για το αναφαίρετο δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να αξιοποιεί και να εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους εντός της ΑΟΖ της.

Όπως είπε ο Κύπριος εκπρόσωπος, έγινε συζήτηση "επί μακρόν σε μια φιλικότατη και εγκάρδια ατμόσφαιρα" κατά τη διάρκεια του δείπνου, που παρέθεσε χθες βράδυ ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας προς τους αρχηγούς κρατών που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής Ασίας -Ευρώπης, στο Μιλάνο.

Η συζήτηση αφορούσε και τις εξελίξεις που διαμορφώθηκαν με αφορμή την τουρκική οδηγία προς ναυτιλομένους, αναφορικά με την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε επίσης ότι η συνάντηση Πούτιν-Αναστασιάδη που ήταν να γίνει σήμερα δεν θα πραγματοποιηθεί.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άντε γ@@@@ου» - Η πρώην σταρ των Little Mix στράφηκε εναντίον της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ λόγω της τρανφοβίας της

Διεθνή / «Άντε γ@@@@ου» - Η πρώην σταρ των Little Mix στράφηκε εναντίον της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ λόγω της τρανφοβίας της

Η JADE κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο φεστιβάλ Mighty Hoopla κάλεσε το κοινό να φωνάξει μαζί της, αναφερόμενη σε διάφορα πρόσωπα που αξίζουν ένα «άντε γεια»
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Επίθεση με μολότοφ κατά φιλοϊσραηλινών διαδηλωτών στο Κολοράντο - «Στοχευμένη τρομοκρατική επίθεση», λέει το FBI

Διεθνή / ΗΠΑ: Επίθεση με μολότοφ κατά φιλοϊσραηλινών διαδηλωτών στο Κολοράντο - «Στοχευμένη τρομοκρατική επίθεση», λέει το FBI

Στοχευμένη τρομοκρατική επίθεση κατά εβραϊκής διαδήλωσης στο Μπόλντερ του Κολοράντο αφήνει πίσω της πολλούς τραυματίες. Τι αναφέρει το FBI, η τοπική αστυνομία και η διεθνής κοινότητα
LIFO NEWSROOM
«Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ τα επόμενα τέσσερα χρόνια», προειδοποιεί Γερμανός στρατηγός

Διεθνή / «Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ τα επόμενα τέσσερα χρόνια», προειδοποιεί Γερμανός στρατηγός

Ο στρατηγός Καρστεν Μπρέουερ δήλωσε ότι η Ρωσία παράγει εκατοντάδες τανκς ετησίως, πολλά από τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε επίθεση κατά των κρατών μελών του ΝΑΤΟ στις Βαλτικές χώρες έως το 2029 ή και νωρίτερα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μιλάει κι ο Πούτιν για "κυριαρχικά δικαιώματα" ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ... ποιός ο Γκάνγκστερ που έχει καταντήσει τη περήφανη Ρωσία ένα αχανές άντρο άξεστων μαφιόζων, ομοφοβικών ηλιθιών και ΕθνικόΧριστιανών μουτζαχεντίν!!! 'ΕΛΕΟΣ πια ... όσο για το Κυπριακό πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να μιλάμε για "2 state solution" γιατί το πράγμα πολύ απλά έχει καταντήσει αηδία κι όσον περνάνε τα χρόνια περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.
"2 state solution" σημαίνει de facto διχοτόμηση του νησιού, άρα και νομιμοποίηση της παράνομης τουρικικής εισβολής και κατοχής του βόρειου τμήματος της Κύπρου. Αλλά τι να κάνεις και εσύ, αφού αυτό σου είπαν να πιπιλίζεις οι προϊστάμενοι σου στο State Department. Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι ο Πούτιν, στη δεκαπενταετία που έχει αναλάβει την πολιτική ηγεσία της Ρωσίας, κατάφερε να αναστρέψει τη διαδικασία αποικιοποίησης της χώρας και καταλήστευσης των πλουτοπαραγωγικών της πόρων που ήταν σε εξέλιξη επί Γιέλτσιν. Αυτό ακριβώς είναι που τσούζει τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους, γι' αυτό σκούζετε κάθε τρείς και λίγο για "γκάνγκστερ" και "μουτζαχεντίν", γι' αυτό προβάλλονται αφειδώς οι Pussy Riot και οι ναζιστό-"φεμινίστριες" Femen ως τάχα μου εσωτερική κινηματική αντιπολίτευση στο καθεστώς Πούτιν. Φυσικά ο Πούτιν δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ρωσικού λαού, αλλά αυτά της νέας αστικής τάξης που αναδύθηκε στη Ρωσία μετά τη κατάρρευση της ΕΣΣΔ. Ασφαλώς και υπάρχει οργανική συγχώνευση κράτους, κεφαλαίου και μαφίας/εγκλήματος, αλλά αν νομίζεις ότι αυτό είναι ίδιον της Ρωσίας μόνο, είσαι βαθιά γελασμένος/η. Υπάρχει και εδώ σημαντική διαπλοκή του εγχώριου κεφαλαίου με τον υπόκοσμο και κρατικούς μηχανισμούς (αστυνομία, δικαστικοί, λιμενικοί) και όποιος δεν το βλέπει, ας συνεχίσει μακάρια τον ύπνο του.