No.1

Βορίδης αντί Σαμαρά στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

Βορίδης αντί Σαμαρά στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης Facebook Twitter
7

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απόφαση του Πρωθυπουργού να απουσιάσει από τη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφοι εμπιστοσύνης που ο ίδιος έχει ζητήσεις, ορίζοντας ως αντικαταστάτη τον Μάκη Βορίδη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη και προσβλητική» για το κοινοβούλιο αυτή την απόφαση αποκαλώντας τον κ. Βορίδη «ακροδεξιό κέρας της κυβέρνησης».

«Εμπάργκο» στον Άδωνη

Παράλληλα ο κ. Σκουρλέτης επιβεβαίωσε εμμέσως την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην εμφανίζοντας στελέχη του σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές δίπλα στον Άδωνι Γεωργιάδη, μια απόφαση που έγινε φανερή χθες στην εκπομπή «Ενικός» στο Star, όπου ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε μόνο σε «παράθυρο».

Ο κ. Φίλης, καλεσμένος της εκπομπής δικαιολογώντας την απόφαση απαίτησε από τον Γεωργιάδη να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του περί οικονομικής καταστροφής αν κυβερνήσει η ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα ο κ. Σκουρλέτης εξήγησε πως ο ίδιος εφαρμόζει αυτό το μοντέλο εδώ και δύο χρόνια, καθότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανήκει σε αυτούς «που δεν έχουν όρια».


7

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ο ελέω Παπαδόπουλου (που ίδρυσε την ΕΠΕΝ μέσα από τη φυλακή) αρχηγός της ΕΠΕΝ, θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης και του ΠΑΣΟΚ και θα τη λάβει. Ο Σαμαράς έχει γραμμένο το κοινοβούλιο, αυτό είναι γνωστό.