Παραλίγο σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια πανηγυρισμού

Παραλίγο σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια πανηγυρισμού Facebook Twitter
1

Σε κακό παραλίγο να του βγει το γκολ που σημείωσε ο παίκτης της Καριτίμπα. Ο Τζόελ κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ στην αναμέτρηση με τη Σάο Πάολο και να "γυρίσει" το ματς στο οποίο είχε προηγηθεί το φαβορί της αναμέτρησης, Σάο Πάολο.

Όμως ενώ πανηγύριζε το δεύτερο γκολ του και το τρίτο της ομάδας του, πήδηξε πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες στα όρια του γηπέδου για να κατευθυνθεί προς τους οπαδούς της ομάδας του (όπως κάνουν συχνά οι ποδοσφαιριστές) όμως στο σημείο που προσγειώθηκε υπήρχε μια τρύπα με αποτέλεσμα να χαθεί από το τηλεοπτικό πλάνο.

 

Τελικά και αφού τον βοήθησαν οι σεκιούριτι του γηπέδου ανέβηκε ξανά στην επιφάνεια χωρίς να έχει τραυματιστεί και μάλιστα συνέχισε στο παιχνίδι.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ

σχόλια

1 σχόλια