Πέθανε ο υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενος ναζιστής για εγκλήματα πολέμου

Πέθανε ο υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενος ναζιστής για εγκλήματα πολέμου Facebook Twitter
12

Πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 99 ετών, από πνευμονία σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, ο υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενος ναζιστής για εγκλήματα πολέμου, ο Ούγγρος Λάζλο Τσατάρι. Την ανακοίνωση έκανε σήμερα ο δικηγόρος του Γκαμπόρ Χόρβατ.

Ο Τσατάρι βρισκόταν σε κατ΄οίκον περιορισμό στη Βουδαπέστη εν αναμονή της δίκης του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, κυρίως για την εξόντωση σε ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης 15.000 εβραίων κρατουμένων στο γκέτο της σλοβακικής πόλης Κόζιτσε.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Το σχέδιο Τραμπ για να κυριαρχεί ως το 2028: Συγκέντρωσε 600 εκατ. δολάρια, στοχεύει το 1 δισ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ οικοδομεί τεράστια πολιτική επιρροή ενόψει των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών του 2026, επιδιώκοντας να διατηρήσει τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και να διαμορφώσει τις εξελίξεις μέχρι και το 2028
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ