Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Νέδα: Πώς συνέβη η τραγωδία με τον 4χρονο - «Έπεσε από ύψος 25 μέτρων»

Eurovision 2025: Τι φόρεσε η Klavdia στο Τιρκουάζ Χαλί - «Είσαι αρχόντισσα»

ΠΑΟΚ: Δάκρυσε ο Βιεϊρίνια στο τελευταίο του ματς - Πώς τον αποχαιρέτησαν στην Τούμπα

Σαουδική Αραβία: Βρετανός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για ένα tweet

Λίμνη του Μόρνου: Νέες εικόνες με την στάθμη του νερού να παραμένει χαμηλή

σχόλια