Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πέθανε ο Γιώργος Μισεγιάννης, ιδιοκτήτης του ιστορικού καφεκοπτείου

Λουίς Ενρίκε: Το μπλουζάκι για την κόρη του που πέθανε από καρκίνο το 2019 και το πανό των οπαδών της Παρί

Ουκρανικά drones έπληξαν περισσότερα από 40 ρωσικά βομβαρδιστικά – «Η μεγαλύτερη επιχείρηση του πολέμου»

Παρί Σεν Ζερμέν: Και ο βοηθός του Ενρίκε που έχασε πριν από 6 μήνες την σύζυγό του ξέσπασε σε κλάματα

Champions League: Δύο νεκροί και εκατοντάδες συλλήψεις στη Γαλλία μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν

σχόλια