Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Γιατί ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου

Ένα σπίτι που χρειάζεται κι άλλους τοίχους για τους πίνακες του ιδιοκτήτη

Απεργία 14 Οκτωβρίου: Τι ώρες κινούνται μετρό, ηλεκτρικός και τραμ

«Απ' τα βουνά πηγάζει η ελπίδα, γι' αυτό επιστρέφουμε και τα προστατεύουμε»

Η Σάνα Μάριν και το τίμημα του να είσαι νέα, γυναίκα και στην εξουσία

σχόλια