Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Γιώργος Μαζωνάκης: «Με έχει μπλοκάρει παντού, του έστειλα στο Instagram για την επέμβαση της μητέρας μας» λέει η αδελφή του

Σ/Κ, 02.00-05.00: Ξημερώματα στο μετρό της Αθήνας

Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Σίμπιλ Ζάγκαρς: Ο γάμος τους και ο τραγικός θάνατος των παιδιών τους

Ένα σπίτι στα Πετράλωνα μοιάζει με παζλ

σχόλια