Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Αμοργός: Φώναξαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» σε πανηγύρι και ακολούθησε συμπλοκή

Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι στο Παλαιό Φάληρο: «Κανείς δεν το έχει αναζητήσει, ήταν 24 ώρες στη θάλασσα»

«Μην κάνετε κρύο ντους εν μέσω καύσωνα» - Τι εξηγούν οι ειδικοί

Χανιά: Φοιτήτριες κατήγγειλαν νεαρό οδηγό ότι δεν τις άφηνε να κατέβουν από το όχημά του μετά από οτοστόπ

Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

σχόλια