Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Λευκάδα: Με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία 24χρονη που κατέρρευσε όταν δέχθηκε πρόταση γάμου

Δημήτρης Μαρέδης: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή

Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα στον ιδιωτικό τομέα - Τι ισχύει με delivery και τηλεργασία

Κλιματιστικό: Να μένει ανοιχτό όλη μέρα ή να το κλείνουμε και να το ξανανοίγουμε;

Πώς πήγε η πρώτη 24ωρη λειτουργία σε μετρό, τραμ και λεωφορεία

σχόλια