Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πτώση μεγάλου δέντρου στο κέντρο της Αθήνας - Δύο τραυματίες

Λονδίνο: Bιαστής μετέδωσε τον HIV σε εκατοντάδες θύματα – Η έκκληση των αρχών

Starbucks: Μαζικές αγωγές εργαζομένων για το νέο dress code

Χάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια: Οι μισές πτήσεις στις Βρυξέλλες ακυρώνονται - Τι ακολουθεί

«Δεν πρόκειται να τα παρατήσω»: Ο Μπγιορν Μποργκ αποκάλυψε ότι πάσχει από επιθετικό καρκίνο του προστάτη

σχόλια