Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Σύζυγος Ιταλού που πέθανε από κορωνοϊό θα πρέπει να επιστρέψει €200.000 σε ασφαλιστική

Γαλλία: Ο Μακρόν ανακοίνωσε ξανά για πρωθυπουργό τον Λεκορνί

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η συγκίνησή του μπροστά στην κάμερα

Η Γερμανία δεν μπορεί να καταρρίψει ρωσικά drone λόγω των Ναζί

Ο διασημότερος κατά συρροή κλέφτης έργων τέχνης. Τα έκλεβε γιατί τα αγαπούσε

σχόλια