Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η πρώτη συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο μετά την επανένωσή του με τον πρίγκιπα Χάρι

Φορολοταρία ΑΑΔΕ: Ένας τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ – Δείτε τα αποτελέσματα

Πάνος Ρούτσι: Με εισαγγελική παραγγελία η εκταφή του γιου του απεργού πείνας

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

«Στο Παρά Πέντε»: Πέρασαν 20 χρόνια από την πρεμιέρα του 2005 - Τι ετοιμάζουν για το reunion

σχόλια