Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

IRIS: Από 1η Νοεμβρίου έρχονται πρόστιμα έως και 20.000€

Ξεκινά η δίκη για το έγκλημα που «πάγωσε» τη Γαλλία: 27χρονη βίασε, βασάνισε και σκότωσε τη 12χρονη Λόλα

Τροχαίο στις Αφίδνες κοντά στα διόδια: Σε απόσταση 20 μέτρων εκτινάχθηκαν τα καθίσματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο δικηγόρος του ανακοίνωσε πως αποχωρεί για λόγους «ηθικής»

Φοινικούντα: Στα δικαστήρια της Καλαμάτας ο ανιψιός του 68χρονου και η σύντροφός του

σχόλια