Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Οικογένεια Μαζωνάκη: «Για εμάς αξία έχει η ασφάλεια του Γιώργου, οτιδήποτε άλλο δεν μας αγγίζει»

Οι 20 πιο αμήχανες σκηνές σεξ στον κινηματογράφο: Μεταξύ αυτών, Μαντόνα, Σάρον Στόουν και Τζένιφερ Λόπεζ

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Διαστρικό αντικείμενο προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα - «Ίσως η τροχιά του να ήταν σχεδιασμένη»

«Κοινωνική άπνοια»: Τι είναι και γιατί χειροτερεύει έως και 47% τα Σαββατοκύριακα

σχόλια