Τα νέα ανακοίνωσε η γυναίκα πίσω από την πολυβραβευμένη σειρά που ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν. Η σκηνοθέτης Jill Soloway αποκάλυψε ότι στο καστ θα προστεθούν τα ονόματα της αγαπημένου φωτογράφου του διαδικτύου Petra Collins, της ηθοποιούς Kiersey Clemons αλλά και της Hari Nef που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ ενώ γράφει συχνά για το Dazed and Confused. Πριν από ένα μήνα υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μόδας, IMG.

 

Μάλιστα η σκηνοθέτης πόσταρε στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα.


Το Transparent που έκανε πρεμιέρα στην Amazon TV τον περασμένο χρόνο λέει την ιστορία μιας οικογένειας που ο πατέρας αποκαλύπτει ότι είναι διευμφυλικός. Παρά όμως την μεγάλη επιτυχία του, η σειρά δέχτηκε κριτική από την τρανς κοινότητα όταν ο ηθοποιός Jeffrey Tambor πήρες τον ρόλο του πατέρα, της Maura Pfefferman. Παρόλα αυτά, η πρόσληψη της Nef θα σημάνει μια σημαντική αλλαγή.


Η Nef δήλωσε σχετικά με την επιτυχία της Laverne Cox και για την Caitelyn Jenner ότι «Είναι πολύ εύκολο για τους ανθρώπους στην τηλεόραση να τους καταλάβουν, τους αγαπήσουν και ακόμη και να τους ποθήσουν. Δεν θέλω η ίδια τρανς ιστορία να επαναλαμβάνεται συνέχεια. Δεν θέλω ο κόσμος να κολλήσει σε αυτήν την πολύ δυτική ιδέα του τι σημαίνει να είσαι διεμφυλική».