Η Hari Nef θα πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη σεζόν του Transparent

Η Hari Nef θα πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη σεζόν του Transparent Facebook Twitter
0

Τα νέα ανακοίνωσε η γυναίκα πίσω από την πολυβραβευμένη σειρά που ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν. Η σκηνοθέτης Jill Soloway αποκάλυψε ότι στο καστ θα προστεθούν τα ονόματα της αγαπημένου φωτογράφου του διαδικτύου Petra Collins, της ηθοποιούς Kiersey Clemons αλλά και της Hari Nef που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ ενώ γράφει συχνά για το Dazed and Confused. Πριν από ένα μήνα υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μόδας, IMG.

Μάλιστα η σκηνοθέτης πόσταρε στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα.


Το Transparent που έκανε πρεμιέρα στην Amazon TV τον περασμένο χρόνο λέει την ιστορία μιας οικογένειας που ο πατέρας αποκαλύπτει ότι είναι διευμφυλικός. Παρά όμως την μεγάλη επιτυχία του, η σειρά δέχτηκε κριτική από την τρανς κοινότητα όταν ο ηθοποιός Jeffrey Tambor πήρες τον ρόλο του πατέρα, της Maura Pfefferman. Παρόλα αυτά, η πρόσληψη της Nef θα σημάνει μια σημαντική αλλαγή.


Η Nef δήλωσε σχετικά με την επιτυχία της Laverne Cox και για την Caitelyn Jenner ότι «Είναι πολύ εύκολο για τους ανθρώπους στην τηλεόραση να τους καταλάβουν, τους αγαπήσουν και ακόμη και να τους ποθήσουν. Δεν θέλω η ίδια τρανς ιστορία να επαναλαμβάνεται συνέχεια. Δεν θέλω ο κόσμος να κολλήσει σε αυτήν την πολύ δυτική ιδέα του τι σημαίνει να είσαι διεμφυλική».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM