Χαμός με την εμφάνιση της Κέιτλιν Τζένερ στο Pride της Νέας Υόρκης

Χαμός με την εμφάνιση της Κέιτλιν Τζένερ στο Pride της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
0

Η Κέιτλιν Τζένερ εμφανίστηκε την Κυριακή στο ετήσιο πάρτι για το νεοϋορκέζικο Pride που διοργανώνει η Voss Events στην ταράτσα του Dream Downtown Hotel του Τσέλσι και το παρευρισκόμενο πλήθος ξέσπασε σε επευφημίες.

regram @theshaderoominc #CaitlynJenner spotted at Gay pride NYC taking a selfie

A photo posted by MsYouTV (@msyoutv) on

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η Τζένερ βρέθηκε στο πάρτι για τις ανάγκες του νέου της ριάλιτι, I Am Cait, που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου στο E!. Τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στο Λος Άντζελες και η σταρ του Keeping Up WIth The Kardashians βρέθηκε στη Νέα Υόρκη ειδικά για το Pride. Η 65χρονη περσόνα που δημοσιοποίησε πριν από λίγο καιρό τη νέα της ταυτότητα μετά από την επέμβαση διόρθωσης φύλου και έγινε το πολυσυζητημένο εξώφυλλο του Vanity Fair, επιδόθηκε σε selfies χωρίς ωστόσο να ποστάρει κάποια από αυτές στους δημοφιλείς λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια.  

  

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM