X-press

X-press Facebook Twitter
0

Ατάραχοι οι Ισπανοί,έρχονται και ξανάρχονται στη Μιχαλακοπούλου(τόσος καλός είναι ο καφές στο DaCapo;). Ούτως ή άλλως, ο ΔΟΛέχει πολλά επισκεπτήρια τελευταία,αφού, μετά τα (εκατέρωθεν) νάζια και τιςαποστάσεις, φούντωσαν πάλι οι συναντήσειςτου Φώτη Μπόμπολα με τον Σταύρο Ψυχάρη.Σχεδόν κάθε εβδομάδα τα λένε, και μετάο Φώτης φεύγει άνετος από την κεντρικήείσοδο. Και να, πάλι φουντώνουν οι φήμεςπερί συγχώνευσης ΔΟΛ και εκδόσεωνΜπόμπολα, αν και επισήμως αυτό που τουςενώνει είναι τα προβλήματα με τιςαπεργίες των εφημεριδοπωλών. Βλέπουνάραγε σκιές γύρω τους τα αγόρια στο «ΘΕΜΑ»; Την ίδια ώρα η ΜάνιαΤεγοπούλου δεν κάνει κάνει κύκλους γύρωαπό τον εαυτό της αλλά ετοιμάζει τοεπόμενο βήμα της: ένα μηνιαίο ένθετοέντυπο, με αιχμή τον πολιτισμό και τηνκουλτούρα της πόλης. Μην ψάξετε κανένααπό τα ονόματα των εσωτερικών συντακτώνστην ταυτότητά του γιατί πολύ απλά δενθα τα βρείτε. Το στοίχημα είναι πώς θααντιδράσει τώρα η διαφημιστική αγορά... Ίλιγγο προκαλεί τοpressmme.blogspot.Αφού αποκαθήλωσε με συνοπτικές διαδικασίεςτον Νίκο Χατζηνικολάου και έφτασε μέχρικαι στην αποκάλυψη sms πουέστελνε ο πρώτος στον Γιάννη Παπαγιάννη,τώρα διαβάζουμε όλο και πιο συχνά θετικάσχόλια για τις εκπομπές του ή το χειρισμότων θεμάτων στο δελτίο του Alter.Πολυμετοχικό τοprotagonτου Σταύρου Θεοδωράκη που περιμένουμεοσονούπω, ενώ ακούμε πως ετοιμάζεταικαι νέο διαδικτυακό κανάλι από ονόματαπου έχουν γράψει ιστορία στην τηλεόραση Ξέρουμε τι διαβάζει ο Αντώνης Σρόιτερόταν δεν ετοιμάζεται για το debateή για το δελτίο ειδήσεων του Alpha.To«Υοusaidit»της LifO- το είδαμε στη δισέλιδη φωτογραφίατου DownTown.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM