Υποτροφίες για σπουδές στη Γαλλία από Γαλλικό Ινστιτούτο και ΙΚΥ - Οι προθεσμίες

Υποτροφίες για σπουδές στη Γαλλία από Γαλλικό Ινστιτούτο και ΙΚΥ - Οι προθεσμίες Facebook Twitter
Φωτογραφία: Sorbonne Université/Facebook
0

Πρόγραμμα υποτροφιών αριστείας για σπουδές ή για έρευνα, για το ακαδημαϊκό έτος 2020, δημιουργεί το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

Το πρόγραμμα αυτό θα επιτρέψει σε 27 Έλληνες φοιτητές να πραγματοποιήσουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές επιπέδου Master 2 στη Γαλλία, στον τομέα της επιλογής τους, στα γαλλικά ή στα αγγλικά, με τα προνόμια που δικαιούνται οι υπότροφοι του γαλλικού κράτους.

Θα επιστρέψει επίσης σε Έλληνες ερευνητές κατόχους διδακτορικού που επιθυμούν να συνεχίσουν ένα ερευνητικό έργο σε ένα γαλλικό εργαστήριο, να διεξάγουν ερευνητικό έργο διάρκειας από έναν έως τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με την πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το έτος 2020-2021 ξεκινάει την Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020. Λήγει την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα Eλλάδος 23:00, για τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές. «Για τις υποτροφίες για τη διαμονή επιστημόνων υψηλού επιπέδου, η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή για να επιτρέψει καινούργιες υποψηφιότητες», σημειώνεται. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την πρόσκληση ενδιαφέροντος τόσο στα ελληνικά όσο και στα γαλλικά στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ