Υπόθεση πρίγκιπα Άντριου: Απίθανο η Τζουφρέ να δεχθεί έναν «καθαρά οικονομικό διακανονισμό»

Ο πρίγκιπας Άντριου Facebook Twitter
EPA
0

Απίθανο να δεχθεί η Βιρτζίνια Τζουφρέ έναν «καθαρό οικονομικό διακανονισμό» για να σταματήσει την πολιτική αγωγή της για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον πρίγκιπα Άντριου.

Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της, Ντέιβιντ Μπόις, αφού ένας Αμερικανός δικαστής απέρριψε την πρόταση του πρίγκιπα Άντριου να απορριφθεί η αστική υπόθεση εναντίον του, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για δίκη το φθινόπωρο. Ειδικοί υποστηρίζουν ότι ένας τρόπος για τον πρίγκιπα Άντριου να αποφύγει τη δίκη είναι να καταλήξει σε εξώδικο συμβιβασμό με την Τζουφρέ.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για την Βιρτζίνια Τζουφρέ να επιλυθεί αυτό το θέμα με τρόπο που να δικαιώνει την ίδια και να δικαιώνει τα άλλα θύματα», είπε ο δικηγόρος.

«Δεν νομίζω ότι έχει σταθερή άποψη σε αυτό το σημείο, ούτε θα μπορούσε, για το ποιο ακριβώς θα έπρεπε να είναι η απόφαση. Αλλά νομίζω ότι αυτό που θα είναι σημαντικό είναι ότι αυτή τη δικαιώνει και δικαιώνει τον ισχυρισμό που έχει κάνει», πρόσθεσε στο BBC.

Ο Μπόις είπε ότι δεν υπήρξε καμία πρόταση για συζητήσεις διευθέτησης σε αυτό το σημείο. Συμπλήρωσε, δε, ότι πριν από την προσφυγή της υπόθεσης είχαν «προσεγγίσει» τον Άντριου και τους δικηγόρους του και πρότειναν μεσολάβηση, αλλά «δεν υπήρχε ενδιαφέρον για αυτό εκείνη τη στιγμή».

«Είτε αυτό έχει αλλάξει είτε όχι, νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ένας καθαρά οικονομικός διακανονισμός δεν είναι κάτι που νομίζω ότι την ενδιαφέρει», είπε.

Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση των ΗΠΑ, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ είπε: «Δεν θα σχολιάσουμε τι είναι ένα νομικό ζήτημα που βρίσκεται σε εξέλιξη».
 

Με πληροφορίες Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ