Υπόθεση πρίγκιπα Άντριου: Απίθανο η Τζουφρέ να δεχθεί έναν «καθαρά οικονομικό διακανονισμό»

Ο πρίγκιπας Άντριου Facebook Twitter
EPA
0

Απίθανο να δεχθεί η Βιρτζίνια Τζουφρέ έναν «καθαρό οικονομικό διακανονισμό» για να σταματήσει την πολιτική αγωγή της για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον πρίγκιπα Άντριου.

Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της, Ντέιβιντ Μπόις, αφού ένας Αμερικανός δικαστής απέρριψε την πρόταση του πρίγκιπα Άντριου να απορριφθεί η αστική υπόθεση εναντίον του, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για δίκη το φθινόπωρο. Ειδικοί υποστηρίζουν ότι ένας τρόπος για τον πρίγκιπα Άντριου να αποφύγει τη δίκη είναι να καταλήξει σε εξώδικο συμβιβασμό με την Τζουφρέ.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για την Βιρτζίνια Τζουφρέ να επιλυθεί αυτό το θέμα με τρόπο που να δικαιώνει την ίδια και να δικαιώνει τα άλλα θύματα», είπε ο δικηγόρος.

«Δεν νομίζω ότι έχει σταθερή άποψη σε αυτό το σημείο, ούτε θα μπορούσε, για το ποιο ακριβώς θα έπρεπε να είναι η απόφαση. Αλλά νομίζω ότι αυτό που θα είναι σημαντικό είναι ότι αυτή τη δικαιώνει και δικαιώνει τον ισχυρισμό που έχει κάνει», πρόσθεσε στο BBC.

Ο Μπόις είπε ότι δεν υπήρξε καμία πρόταση για συζητήσεις διευθέτησης σε αυτό το σημείο. Συμπλήρωσε, δε, ότι πριν από την προσφυγή της υπόθεσης είχαν «προσεγγίσει» τον Άντριου και τους δικηγόρους του και πρότειναν μεσολάβηση, αλλά «δεν υπήρχε ενδιαφέρον για αυτό εκείνη τη στιγμή».

«Είτε αυτό έχει αλλάξει είτε όχι, νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ένας καθαρά οικονομικός διακανονισμός δεν είναι κάτι που νομίζω ότι την ενδιαφέρει», είπε.

Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση των ΗΠΑ, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ είπε: «Δεν θα σχολιάσουμε τι είναι ένα νομικό ζήτημα που βρίσκεται σε εξέλιξη».
 

Με πληροφορίες Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από Λευκός Οίκος σε Χρυσό Οίκο: Το Οβάλ Γραφείο έγινε… Παλάτι των Βερσαλλιών επί Τραμπ

Διεθνή / Από Λευκός Οίκος σε Χρυσό Οίκο: Το Οβάλ Γραφείο έγινε… Παλάτι των Βερσαλλιών επί Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετέτρεψε το Οβάλ Γραφείο σε… χρυσό παλάτι με πολυτέλειες που διχάζουν την Αμερική. Από πορτρέτα και οικογενειακές φωτογραφίες μέχρι χρυσές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τις Βερσαλλίες
LIFO NEWSROOM
Γάλλοι σοσιαλιστές, ακροδεξιοί και πράσινοι εναντίον Μπαϊρού – Η κυβέρνηση κρέμεται από μία κλωστή

Διεθνή / Γάλλοι σοσιαλιστές, ακροδεξιοί και πράσινοι εναντίον Μπαϊρού – Η κυβέρνηση κρέμεται από μία κλωστή

Η κυβέρνηση Μπαϊρού στη Γαλλία κινδυνεύει να πέσει στην ψηφοφορία εμπιστοσύνης την επόμενη εβδομάδα, με σοσιαλιστές, ακροδεξιούς, Πράσινους και κομμουνιστές να δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν κατά, ενώ οι αγορές παρακολουθούν με ανησυχία
LIFO NEWSROOM
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Πάντα μια αβάσταχτη μέρα» - Η κίνηση του αδελφού της στον τόπο ταφής της 28 χρόνια μετά τον θάνατό της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Πάντα μια αβάσταχτη μέρα» - Η κίνηση του αδελφού της στον τόπο ταφής της 28 χρόνια μετά τον θάνατό της

Ο λόγος που είναι θαμμένη σε ένα απομονωμένο, ιδιωτικό νησί - «Συμφωνήσαμε όλοι ότι αυτό ήταν το κατάλληλο μέρος για να βρίσκεται η Νταϊάνα» υποστηρίζει
LIFO NEWSROOM
Δύο τρισ. ευρώ σε κίνδυνο: Οι συντάξεις στην Ολλανδία απειλούν τις ευρωπαϊκές αγορές

Διεθνή / Δύο τρισ. ευρώ σε κίνδυνο: Οι συντάξεις στην Ολλανδία απειλούν τις ευρωπαϊκές αγορές

Η μεταρρύθμιση του ολλανδικού συνταξιοδοτικού συστήματος απειλεί να αναστατώσει τις ευρωπαϊκές αγορές ομολόγων, με 2 τρισ. ευρώ σε κίνδυνο και αβεβαιότητα για επενδυτές και τράπεζες
LIFO NEWSROOM
Αίμα και λιμός στη Γάζα: 30 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα - Διάσημοι και ακτιβιστές στη «νηοπομπή της Αντοχής»

Διεθνή / Αίμα και λιμός στη Γάζα: 30 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα - Διάσημοι και ακτιβιστές στη «νηοπομπή της Αντοχής»

Τουλάχιστον 30 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα, ενώ η Γκρέτα Τούνμπεργκ και δεκάδες διεθνείς προσωπικότητες ξεκινούν τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική νηοπομπή για να σπάσουν τον αποκλεισμό
LIFO NEWSROOM