Υποψήφια των Δημοκρατικών, κατά των αμβλώσεων, γεννά σε προεκλογική διαφήμιση- κι έχει λόγο

Υποψήφια των Δημοκρατικών, κατά των αμβλώσεων, γεννά σε προεκλογική διαφήμιση- κι έχει λόγο Facebook Twitter
0

Μια υποψήφια των Δημοκρατικών από τη Λουιζιάνα έχει γίνει viral επειδή κυκλοφόρησε μια προεκλογική διαφήμιση, όπου απεικονίζεται να γεννά- παίρνοντας θέση κατά της αυστηρής απαγόρευσης των αμβλώσεων στην πολιτεία.

Η Κέιτι Ντάρλινγκ, 36 ετών, στέλεχος επιχειρήσεων, λέει μεταξύ άλλων στη διαφήμιση ότι «η Λουιζιάνα αξίζει κάτι καλύτερο από την πορεία που ακολουθούμε».

Το βίντεο, δείχνει αρχικά την 36χρονη έγκυο στη φάρμα της με τον σύζυγό της, Τζον, και την 6χρονη κόρη της, Ρέμι, καθώς μιλάει για την απαγόρευση των αμβλώσεων στη Λουιζιάνα.

«Θα πρέπει να καθησυχάσουμε τις έγκυες γυναίκες. Όχι να θέτουμε τις ζωές μας σε κίνδυνο», λέει η νεαρή υποψήφια των Δημοκρατικών, που δηλώνει υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση.

Το βίντεο τη δείχνει στη συνέχεια να γεννά το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, τον Όλι, τον οποίο στη συνέχεια κρατά αγκαλιά στο στήθος της στη διαφήμιση, η οποία συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες views.

«Νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που ταυτίζεται με το να έχεις οικογένεια και να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη Λουιζιάνα - την κλιματική αλλαγή, την εκπαίδευση και την αυστηρή απαγόρευση των αμβλώσεων», δήλωσε στο USA Today Network.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαφήμιση έχει απήχηση σε τόσους πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε. «Γνωρίζαμε ότι θα χρειαζόταν ένα ιδιαίτερο μήνυμα, γι' αυτό ήμασταν προσεκτικοί με το περιεχόμενο και τη σημασία του».

Η Κέιτι Ντάρλινγκ δήλωσε ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα μετά την ανατροπή της απόφασης Roe v. Wade από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

«Τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και η υγεία είναι το θεμέλιο της εκστρατείας μου», τόνισε.

Στη διαφήμιση, ακούγεται να λέει: «Αυτές τις μέρες, ανησυχώ για τις καταιγίδες που συχνότερες και πιο δυνατές λόγω κλιματικής αλλαγής, τα δημόσια σχολεία των παιδιών μας που υπολειτουργούν και τη νέα απαγόρευση των αμβλώσεων στη Λουιζιάνα, μία από τις αυστηρότερες στη χώρα».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς άλλαξε η στάση Τραμπ μετά την Αλάσκα και γιατί ανησυχούν οι -χωρίς σχέδιο- Ευρωπαίοι

Διεθνή / Πώς άλλαξε η στάση Τραμπ μετά την Αλάσκα και γιατί ανησυχούν οι -χωρίς σχέδιο- Ευρωπαίοι

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει πλέον το δόγμα Πούτιν περί ειρήνης και όχι εκεχειρίας και αυτό προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη, που φοβάται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα πιέσει την Ουκρανία να συνθηκολογήσει
LIFO NEWSROOM
Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Διεθνή / Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Τι επισημαίνεται στη δήλωση που συνυπογράφουν Εμανουέλ Μακρόν, Τζόρτζια Μελόνι, Φρίντριχ Μερτς, Κιρ Στάρμερ, Αλεξάντερ Στουμπ, Ντόναλντ Τουσκ, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
LIFO NEWSROOM
Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Διεθνή / Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Πρώην συνεργάτες κατηγορούν την Πρισίλα Πρίσλεϊ για απάτη και εκμετάλλευση, με φερόμενες προσβολές της φήμης τους και σκηνές οικογενούς κρίσης μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί.
ΦΩΤ.: GETTY
Ισραηλινή μονάδα επιχειρεί να δυσφημίσει δημοσιογράφους της Γάζας ως μαχητές της Χαμάς

Διεθνή / Ισραηλινή μονάδα επιχειρεί να δυσφημίσει δημοσιογράφους της Γάζας ως μαχητές της Χαμάς

Η αποκαλυπτική έρευνα του +972 Magazine αποκαλύπτει τη «μονάδα νομιμοποίησης» του ισραηλινού στρατού, που σπιλώνει τη φήμη δημοσιογράφων της Γάζας για να δικαιολογήσει τις δολοφονίες τους
LIFO NEWSROOM