Υπερχείλισε το φράγμα Γερμασόγειας στην Κύπρο - Εικόνες από drone

Υπερχείλισε το φράγμα Γερμασόγειας στην Κύπρο - Εικόνες από drone Facebook Twitter
0

Υπερχείλισε χθες το βράδυ το φράγμα της Γερμασόγειας στην Κύπρο, χωρητικότητας 13,5 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων νερού.

Αρκετοί πολίτες έσπευσαν στην περιοχή, μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου Γερμασόγειας.

Το φράγμα της Γερμασόγειας λειτούργησε το 1968 και έχει υπερχειλίσει άλλες τέσσερις φορές, με την τελευταία τον Φεβρουάριο του 2012.

Λόγω της υπερχείλισης του φράγματος, ο χώρος στάθμευσης στην κοίτη του ποταμού Άμαθου παραμένει κλειστός, ενώ οι δημοτικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

Υπερχείλισε το φράγμα Γερμασόγειας στην Κύπρο - Εικόνες από drone Facebook Twitter

Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό στις διαβάσεις του δρόμου και των μικρών γεφυριών υπεράνω του ποταμού και να συμμορφώνεται με τα σήματα της τροχαίας.

Το επόμενο φράγμα που αναμένεται να υπερχειλίσει στην Επαρχία Λεμεσού είναι αυτό των Πολεμιδιών, χωρητικότητας 3,4 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων.

Εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά κατέγραψε νωρίτερα, και η ομάδα Cyprus from Above

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM