Ξυλοκόπησαν γαμπρό στο Καράτσι όταν η πρώτη του σύζυγος αποκάλυψε πως είχε ήδη κάνει δύο γάμους

Ξυλοκόπησαν γαμπρό στο Καράτσι όταν η πρώτη του σύζυγος αποκάλυψε πως είχε ήδη κάνει δύο γάμους Facebook Twitter
Ο γαμπρός κρυμμένος κάτω από λεωφορείο καθώς η πρώτη σύζυγος εμφανίστηκε και αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος άλλες δύο φορές
0

Ένας γαμπρός στο Καράτσι του Πακιστάν, κυνηγήθηκε και ξυλοκοπήθηκε στο δικό του γάμο από εξοργισμένο πλήθος καθώς η πρώτη σύζυγός του έφτασε στην τελετή και ενημέρωσε τη νέα του νύφη ότι ήταν ήδη παντρεμένος με δύο άλλες γυναίκες.

Ο Asif Rafiq Siddiqi, ηλικίας περίπου 35 ετών, δέχθηκε επίθεση από το πλήθος με κάποιους να τον χαστουκίζουν και να του σκίζουν τα ρούχα μετά την αποκάλυψη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC. Ο γαμπρός, που κατέληξε κάτω από ένα λεωφορείο, σώθηκε χάρη στην παρέμβαση αγνώστων.

Η πολυγαμία είναι νόμιμη στο Πακιστάν, αλλά ενώ ένας άντρας μπορεί να έχει έως και τέσσερις συζύγους, πρέπει να έχει πάρει τη συγκατάθεση των προηγούμενων συζύγων, προτού ξαναπαντρευτεί. Φαίνεται ότι ο Siddiqi δεν το είχε κάνει και ότι η γυναίκα που παντρευόταν, αλλά και οι δικοί της, έμαθαν για τους προηγούμενους γάμους του, όταν η εξοργισμένη γυναίκα μπήκε στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου γινόταν η τελετή.

Η Madiha Siddiqi, η οποία ήταν μαζί με ένα αγόρι είπε «Είναι ο σύζυγός μου και είναι ο πατέρας αυτού του παιδιού. Μου είπε ότι θα πάει στο Χαϊντεραμπάντ για τρεις μέρες». Στη συνέχεια, υπέδειξε μερικούς στην αίθουσα λέγοντας ότι είναι οι συγγενείς της. «Αυτή είναι η πεθερά μου και αυτή είναι η κουνιάδα μου, η οποία είπε ότι η μητέρα της ήταν άρρωστη για τρεις ημέρες», είπε η Siddqi, πριν μιλήσει απευθείας στη νύφη. «Δεν ήξερες ότι ήταν ο σύζυγός μου; Δεν σκέφτηκε ούτε καν αυτό το αθώο παιδί».

 

Η Siddiqi δήλωσε ότι παντρεύτηκε τον άνδρα το 2016 και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε παντρευτεί τη δεύτερη σύζυγό του, την Zehra Ashraf, το 2018. Η γυναίκα είπε στη συνέχεια ότι έμαθε για τον δεύτερο γάμο του από την επόμενη στη σειρά σύζυγό του και ότι ο Siddiqi αρνήθηκε αρχικά την ύπαρξή της.

Ανέφερε επίσης πως η Zehra Ashraf την ενημέρωσε επίσης για τον τελευταίο γάμο που διεξάγονταν εκείνη την ώρα. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς συνέβη στη συνέχεια μέσα στο χώρο όπου γινόταν η τελετή. Ωστόσο, η αστυνομία που κλήθηκε στη σκηνή ανέφερε στο BBC ότι οι συγγενείς της νύφης επιτέθηκαν στον άνδρα με σκοπό να τον λιντσάρουν.

Οι αξιωματικοί οδήγησαν τον Siddiqi σε ένα ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα, αλλά οι συγγενείς της νύφης ακολούθησαν και περίμεναν να εμφανιστεί. Όταν επανεμφανίστηκε τον κυνήγησαν και εκείνος κρύφτηκε κάτω από ένα λεωφορείο. Σε ένα βίντεο  ακούγονται φωνές που τον απειλούν ότι αν δε βγει θα πυρπολήσουν το όχημα.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος δήλωσε στο BBC ότι δεν έχει καταγραφεί επίσημη καταγγελία. «Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα και οι καταγγέλλοντες πρέπει να πάνε στο οικογενειακό δικαστήριο για να διευθετήσουν τα προβλήματά τους», δήλωσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύγκρουση στα σύνορα Ταϊλάνδης–Καμπότζης: Επιστρέφουν τα φαντάσματα της αποικιοκρατίας

Διεθνή / Σύγκρουση στα σύνορα Ταϊλάνδης–Καμπότζης: Επιστρέφουν τα φαντάσματα της αποικιοκρατίας

Η κλιμάκωση μιας παλιάς διαφοράς για τη συνοριακή γραμμή φέρνει αεροπορικές επιδρομές, διπλωματικό χάος και ερωτήματα για την πολιτική σταθερότητα των δύο χωρών
LIFO NEWSROOM
«Φοβόμουν για τη ζωή μου»: Ο 22χρονος που ξυλοκοπήθηκε σε τροχαίο έλεγχο στο Τζάκσονβιλ μιλά για πρώτη φορά

Διεθνή / «Φοβόμουν για τη ζωή μου»: Ο 22χρονος που ξυλοκοπήθηκε σε τροχαίο έλεγχο στο Τζάκσονβιλ μιλά για πρώτη φορά

«Δεν οδηγώ πια. Δεν εμπιστεύομαι πια την αστυνομία. Έχω εφιάλτες», λέει ο William McNeil Jr., φοιτητής και αρχηγός της μπάντας του κολεγίου του, που έγινε viral όταν βίντεο τον έδειξε να ξυλοκοπείται από αστυνομικούς στη Φλόριντα
LIFO NEWSROOM
Ένοχος για τη δολοφονία του 14 ημερών γιου του μέσα στο νοσοκομείο κρίθηκε 27χρονος πατέρας στη Βρετανία

Διεθνή / Ένοχος για τη δολοφονία του 14 ημερών γιου του μέσα στο νοσοκομείο κρίθηκε 27χρονος πατέρας στη Βρετανία

Ο μικρός Μπρέντον πέθανε με «καταστροφικά τραύματα» στο κεφάλι, τον αυχένα και τα άκρα – Οι γονείς του κάπνιζαν έξω από το νοσοκομείο την ώρα που το βρέφος χαροπάλευε
LIFO NEWSROOM
Η ICE βάζει βραχιολάκι στον αστράγαλο 180.000 μεταναστών

Διεθνή / Η ICE βάζει βραχιολάκι στον αστράγαλο 180.000 μεταναστών

Η κυβέρνηση Τραμπ αυξάνει δραστικά τη χρήση ηλεκτρονικών βραχιολιών εντοπισμού GPS σε μετανάστες στο πλαίσιο του προγράμματος ATD - Οι αντιδράσεις είναι έντονες για την παραβίαση της ιδιωτικότητας και τον κοινωνικό στιγματισμό
LIFO NEWSROOM
Σύγκρουση Τραμπ - Μέρντοχ: Σιωπή από Fox News και New York Post για τη μήνυση $10 δισ. για τον Έπσταϊν

Διεθνή / Σύγκρουση Τραμπ - Μέρντοχ: Σιωπή από Fox News και New York Post για τη μήνυση $10 δισ. για τον Έπσταϊν

Ο Τραμπ επιτίθεται στον μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ με αγωγή $10 δισ. μετά από αποκαλύψεις της WSJ για σχέσεις με τον Έπσταϊν - Το Fox News αποφεύγει να καλύψει την υπόθεση, ενώ τα συντηρητικά media σιωπούν
LIFO NEWSROOM