Ξυλοκόπησαν γαμπρό στο Καράτσι όταν η πρώτη του σύζυγος αποκάλυψε πως είχε ήδη κάνει δύο γάμους

Ξυλοκόπησαν γαμπρό στο Καράτσι όταν η πρώτη του σύζυγος αποκάλυψε πως είχε ήδη κάνει δύο γάμους Facebook Twitter
Ο γαμπρός κρυμμένος κάτω από λεωφορείο καθώς η πρώτη σύζυγος εμφανίστηκε και αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος άλλες δύο φορές
0

Ένας γαμπρός στο Καράτσι του Πακιστάν, κυνηγήθηκε και ξυλοκοπήθηκε στο δικό του γάμο από εξοργισμένο πλήθος καθώς η πρώτη σύζυγός του έφτασε στην τελετή και ενημέρωσε τη νέα του νύφη ότι ήταν ήδη παντρεμένος με δύο άλλες γυναίκες.

Ο Asif Rafiq Siddiqi, ηλικίας περίπου 35 ετών, δέχθηκε επίθεση από το πλήθος με κάποιους να τον χαστουκίζουν και να του σκίζουν τα ρούχα μετά την αποκάλυψη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC. Ο γαμπρός, που κατέληξε κάτω από ένα λεωφορείο, σώθηκε χάρη στην παρέμβαση αγνώστων.

Η πολυγαμία είναι νόμιμη στο Πακιστάν, αλλά ενώ ένας άντρας μπορεί να έχει έως και τέσσερις συζύγους, πρέπει να έχει πάρει τη συγκατάθεση των προηγούμενων συζύγων, προτού ξαναπαντρευτεί. Φαίνεται ότι ο Siddiqi δεν το είχε κάνει και ότι η γυναίκα που παντρευόταν, αλλά και οι δικοί της, έμαθαν για τους προηγούμενους γάμους του, όταν η εξοργισμένη γυναίκα μπήκε στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου γινόταν η τελετή.

Η Madiha Siddiqi, η οποία ήταν μαζί με ένα αγόρι είπε «Είναι ο σύζυγός μου και είναι ο πατέρας αυτού του παιδιού. Μου είπε ότι θα πάει στο Χαϊντεραμπάντ για τρεις μέρες». Στη συνέχεια, υπέδειξε μερικούς στην αίθουσα λέγοντας ότι είναι οι συγγενείς της. «Αυτή είναι η πεθερά μου και αυτή είναι η κουνιάδα μου, η οποία είπε ότι η μητέρα της ήταν άρρωστη για τρεις ημέρες», είπε η Siddqi, πριν μιλήσει απευθείας στη νύφη. «Δεν ήξερες ότι ήταν ο σύζυγός μου; Δεν σκέφτηκε ούτε καν αυτό το αθώο παιδί».

 

Η Siddiqi δήλωσε ότι παντρεύτηκε τον άνδρα το 2016 και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε παντρευτεί τη δεύτερη σύζυγό του, την Zehra Ashraf, το 2018. Η γυναίκα είπε στη συνέχεια ότι έμαθε για τον δεύτερο γάμο του από την επόμενη στη σειρά σύζυγό του και ότι ο Siddiqi αρνήθηκε αρχικά την ύπαρξή της.

Ανέφερε επίσης πως η Zehra Ashraf την ενημέρωσε επίσης για τον τελευταίο γάμο που διεξάγονταν εκείνη την ώρα. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς συνέβη στη συνέχεια μέσα στο χώρο όπου γινόταν η τελετή. Ωστόσο, η αστυνομία που κλήθηκε στη σκηνή ανέφερε στο BBC ότι οι συγγενείς της νύφης επιτέθηκαν στον άνδρα με σκοπό να τον λιντσάρουν.

Οι αξιωματικοί οδήγησαν τον Siddiqi σε ένα ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα, αλλά οι συγγενείς της νύφης ακολούθησαν και περίμεναν να εμφανιστεί. Όταν επανεμφανίστηκε τον κυνήγησαν και εκείνος κρύφτηκε κάτω από ένα λεωφορείο. Σε ένα βίντεο  ακούγονται φωνές που τον απειλούν ότι αν δε βγει θα πυρπολήσουν το όχημα.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος δήλωσε στο BBC ότι δεν έχει καταγραφεί επίσημη καταγγελία. «Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα και οι καταγγέλλοντες πρέπει να πάνε στο οικογενειακό δικαστήριο για να διευθετήσουν τα προβλήματά τους», δήλωσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ