«Ξεσπιτώνονται» οι Μπέκαμ - Αφήνουν την αγροικία τους λόγω «ηχορύπανσης» από κοντινή λέσχη διασημοτήτων

«Ξεσπιτώνονται» οι Μπέκαμ λόγω θορύβων από στέκι διασημοτήτων Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ πρόκειται να εγκαταλείψουν το σπίτι των ονείρων τους στο Κότσγουολντς, αναφέρει η Daily Mail.

Ο λόγος είναι ο θόρυβος εξαιτίας της κυκλοφορίας στο κοντινό στέκι, ονόματι Soho Farmhouse, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα.

Το ζευγάρι, που αποσύρεται στον ανακαινισμένο αχυρώνα τα Σαββατοκύριακα από την έπαυλή του στο Δυτικό Λονδίνο αξίας 25 εκατομμυρίων λιρών, αναζητά πλέον άλλο ακίνητο ή γη κοντά στο γραφικό χωριό Great Tew, μετά την επέκταση του ιδιωτικού προαναφερθέντος κλαμπ.

Οι επισκέπτες του συγκεκριμένου χώρου εκδηλώσεων, τον οποίο έχουν χρησιμοποιήσει για πάρτι ονόματα όπως η Μέγκαν Μαρκλ, ο Τομ Κρουζ και ο Τζέιμς Κόρντεν, πρέπει να περάσουν από το ακίνητο των Μπέκαμ για να φτάσουν εκεί. Κάτι που προφανώς είναι άκρως ενοχλητικό για την ηρεμία του ζευγαριού.

Το Soho Farmhouse ήταν ήδη ανοιχτό όταν οι Beckhams αγόρασαν το «καταφύγιό» τους το 2017. Ωστόσο ο αριθμός των αυτοκινήτων που πηγαινοέρχονται σε αυτό υποστηρίζεται ότι έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στη Mail on Sunday: «Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια λατρεύουν τον αχυρώνα τους και αγαπούν απόλυτα το Great Tew, αλλά η κίνηση και ο θόρυβος έχει καταστήσει πολύ δύσκολη τη διαμονή τους εκεί πλέον. Τους αρέσει να πηγαίνουν στο Κότσγουολντς και επίσης απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στο Soho Farmhouse, αλλά πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να βρουν ένα άλλο ακίνητο για να περνούν τα Σαββατοκύριακά τους, όχι πολύ μακριά. Είναι τόσο κρίμα. Τόση αγάπη έχει μπει σε αυτό το σπίτι και το έχουν κάνει ακριβώς όπως το ήθελαν. Είναι το καταφύγιό τους».

Δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι θα πουλήσει την αγροικία του, την οποία αγόρασε για 6 εκατομμύρια λίρες, ή θα την νοικιάσει.

Μετά τις βελτιώσεις που έκαναν, το ακίνητο διαθέτει σάουνα, πισίνα, γήπεδο ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, και safari tent αξίας 50.000 λιρών στον κήπο για διασκέδαση. Με τις μετατροπές πιστεύεται ότι το ακίνητο αξίζει τώρα περίπου 12 εκατομμύρια λίρες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη απομακρύνεται από τον κίνδυνο κρίσης στα καύσιμα αεροσκαφών εν μέσω πολέμου στο Ιράν

Παρά τον πόλεμο και τις πιέσεις στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, αεροπορικές εταιρείες και ευρωπαϊκές κυβερνήσεις εμφανίζονται πλέον καθησυχαστικές για την επάρκεια καυσίμων και την ομαλή διεξαγωγή των καλοκαιρινών πτήσεων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ FED

Διεθνή / Τραμπ: Βάζει τον δικό του άνθρωπο στη Fed αλλά οι αγορές έχουν άλλα σχέδια

Η επιλογή του για τη νέα ηγεσία της Fed φέρνει προσδοκίες για χαμηλότερα επιτόκια, όμως ο επίμονος πληθωρισμός, ο πόλεμος στο Ιράν και οι πιέσεις των αγορών δυσκολεύουν το σχέδιο του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Διεθνή / Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είναι καταδικασμένος δολοφόνος και τρομοκράτης»

Το σχόλιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την αποφυλάκιση του φερόμενου ως αρχηγού της 17 Νοέμβρη, που είχε καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / CNN: Δεν αναμένεται να υπογραφεί σήμερα συμφωνία μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ και το Ιράν συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για μια πιθανή συμφωνία, χωρίς όμως να αναμένεται η υπογραφή της σήμερα, καθώς παραμένουν ανοιχτά κρίσιμα ζητήματα γύρω από το πυρηνικό πρόγραμμα και τις κυρώσεις
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Νέα κλιμάκωση στην Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στο Κίεβο με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την επίθεση - Κάτοικοι περιέγραψαν μια νύχτα χωρίς προηγούμενο, με εκρήξεις, πυρκαγιές και εκτεταμένες καταστροφές
THE LIFO TEAM