The Weeknd και Αντζελίνα Τζολί μαζί σε εστιατόριο- Φήμες για νέα σχέση στο Χόλιγουντ

The Weeknd και Αντζελίνα Τζολί μαζί σε εστιατόριο- Φήμες για νέα σχέση στο Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Σίγουρα, πρόκειται για ένα ζευγάρι που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει- η Αντζελίνα Τζολί με τον The Weeknd εντοπίστηκαν μαζί σε ιταλικό εστιατόριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. 

Σύμφωνα με την βρετανική The Sun, που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το φημολογούμενο ραντεβού τους, «οι δυο τους πέρασαν ώρες στο εστιατόριο, πριν φύγουν ξεχωριστά για να μην κινήσουν υποψίες». 

Πολλοί εικάζουν πως αν όντως πρόκειται για νέο ειδύλλιο, αυτό που ενδεχομένως τους έφερε κοντά ήταν η κοινή αγάπη τους για την Αιθιοπία- οι γονείς του Καναδού τραγουδιστή έχουν καταγωγή από εκεί, ενώ η 46χρονη ηθοποιός υιοθέτησε την 16χρονη κόρη της, Ζαχάρα Μάρλεϊ από την αφρικανική χώρα. 

Επιπλέον, ο The Weeknd ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα δωρίσει ένα εκατ. δολάρια στην Αιθιοπία ενώ η χώρα βρίσκεται εν μέσω συγκρούσεων στην περιοχή Τιγκράι, ανέφεραν οι New York Times.

Τον Απρίλιο, ο γνωστός καλλιτέχνης είχε μοιραστεί τις σκέψεις του για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Αιθιπία. 

«Ραγίζει η καρδιά μου για τον κόσμο της Αιθιοπίας ενώ αθώοι πολίτες, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, δολοφονούνται αναίτια και ολόκληρα χωριά εκτοπίζονται λόγω φόβου ή καταστροφών», έγραψε ο 31χρονος τραγουδιστής, ανακοινώνοντας την χρηματική δωρεά «για παροχή 2 εκατομμυρίων γευμάτων μέσω του ΟΗΕ». 

Η Αντζελίνα Τζολί έχει εμπλακεί σε μια πενταετή σχεδόν δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Mr. & Mrs. Smith», όσο ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. 

Το ζεύγος Brangelina, όπως τους αποκαλούσαν οι φανς, ήταν μαζί για δέκα χρόνια πριν παντρευτούν το 2014, αλλά χώρισαν τελικά δυο χρόνια αργότερα.

Ο The Weeknd έχει επίσης μερικές αρκετά διάσημες πρώην συντρόφους, καθώς είχε σχέση με το μοντέλο Bella Hadid από το 2015 μέχρι το 2016, και μετά από το 2018 μέχρι το 2019. Ο τραγουδιστής έβγαινε επίσης με την Σελένα Γκόμεζ το 2017, εν μέσω της δικής της on-off σχέσης με τον Τζάστιν Μπίμπερ. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Διεθνή / Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Οι νοτιοκορεάτικες ένοπλες δυνάμεις επιβεβαίωσαν πως υπήρξαν προειδοποιητικά πυρά - Είπαν ότι στρατιώτες της Βόρειας Κορέας πέρασαν τα σύνορα κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεών τους στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη
LIFO NEWSROOM
«Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Διεθνή / «Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Ο ΟΗΕ χαρακτηρίζει επισήμως τη Γάζα ως περιοχή λιμού, με χιλιάδες κατοίκους να υποφέρουν από έλλειψη τροφίμων, αυξημένη φτώχεια και επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης μετά από 22 μήνες πολέμου
THE LIFO TEAM
Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Διεθνή / Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Η σύγκρουση στο Κονγκό αφήνει τα θύματα σεξουαλικής βίας χωρίς ιατρική και νομική στήριξη. Οι κλινικές έχουν κλείσει, η βοήθεια έχει κοπεί και η ατιμωρησία διαιωνίζει την τραγωδία.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Η συμφωνία εντάσσεται στη στρατηγική ενίσχυσης της αμερικανικής βιομηχανίας ημιαγωγών και θεωρείται η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά τη διάσωση της αυτοκινητοβιομηχανίας το 2008
ΦΩΤ.: UNSPLASH
Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Διεθνή / Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Η αποδοχή της παράνομης κατάληψης εδαφών από τη Ρωσία στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ θα έστελνε το μήνυμα σε όλους τους δικτάτορες ότι η βία αποδίδει καρπούς.
LIFO NEWSROOM
Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Διεθνή / Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, συνεργάτιδα του καταδικασμένου Τζέφρι Έπσταϊν, δηλώνει σε νέα συνέντευξη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά και διαψεύδει την ύπαρξη «λίστας πελατών»
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα του Σι Τζινπίνγκ: Εκκαθαρίσεις, παράνοια και λίγο από Στάλιν και ΜάοΗ Σκοτεινή Πολιτική Σκηνή

Διεθνή / Η Κίνα του Σι Τζινπίνγκ: Εκκαθαρίσεις, παράνοια και λίγο από Στάλιν και Μάο

Η Κίνα παραμένει μυστήριο για τον κόσμο: οι καθαρισμοί της ηγεσίας υπό τον Σι Τζινπίνγκ θυμίζουν Στάλιν και Μάο, ενώ οι φήμες και οι πολιτικές αναταράξεις προκαλούν ανησυχία διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στις ΗΠΑ: Πέντε τουρίστες νεκροί - Επέστρεφαν από τους Καταρράκτες του Νιαγάρα

Διεθνή / Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στις ΗΠΑ: Πέντε τουρίστες νεκροί - Επέστρεφαν από τους Καταρράκτες του Νιαγάρα

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα τουριστικού λεωφορείου στη Νέα Υόρκη. Οι επιβάτες, κυρίως τουρίστες από Ινδία, Κίνα και Φιλιππίνες, επέστρεφαν από το Νιαγάρα στη Νέα Υόρκη
LIFO NEWSROOM
Ο ΟΗΕ κηρύσσει λιμό στη Γάζα, αλλά το Ισραήλ συνεχίζει να το αρνείται

Διεθνή / Ο ΟΗΕ κηρύσσει λιμό στη Γάζα, αλλά το Ισραήλ συνεχίζει να το αρνείται

Ο «λιμός της Γάζας» θα «μπορούσε να είχε αποφευχθεί» αν δεν υπήρχε «η συστηματική παρεμπόδιση του Ισραήλ», τόνισε ο επικεφαλής των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων των Ηνωμένων Εθνών, ο Τομ Φλέτσερ
LIFO NEWSROOM