Τζέιμι Φοξ: Η κόρη του λύνει το μυστήριο με την υγεία του

Τζέιμι Φοξ: Η κόρη του λύνει το μυστήριο με την υγεία του Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Νέα πληροφόρηση για την υγεία του Τζέιμι Φοξ παρείχε η κόρη του, Κορίν, σημειώνοντας πως έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες.

Η κόρη του Τζέιμι Φοξ, Κορίν, σε ενημέρωση μέσω social media για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της ανέφερε πως «Έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες και αναρρώνει». Μάλιστα η Κορίν είπε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέιμι Φοξ έπαιξε πίκλμπολ την Πέμπτη.

Η Κορίν απάντησε μέσω Instagram την Παρασκευή στις πολυάριθμες αναφορές που υποστήριζαν ότι οι οικείοι του Τζέιμι Φοξ προετοιμάζονταν για τα χειρότερα.

«Λυπηρό να βλέπεις πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγριεύουν. Ο μπαμπάς μου έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες και αναρρώνει. Για την ακρίβεια, χθες έπαιζε πικλμπόλ! Ευχαριστώ για τις προσευχές και την υποστήριξη όλων», ανέφερε.

Πρόσθεσε δε ότι «έχουμε και μια συναρπαστική ανακοίνωση για τη δουλειά μας την επόμενη εβδομάδα».

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν ο Τζέιμι Φοξ βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει ή αν η αποκατάστασή του λαμβάνει χώρα κάπου αλλού.

Η είδηση της νοσηλείας του Τζέιμι Φοξ στην Ατλάντα λόγω μιας αδιευκρίνιστης ιατρικής κατάστασης εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης για πρώτη φορά στις 12 Απριλίου. Και ήταν μόλις στις 3 Μαΐου όταν ο ίδιος ο Τζέιμι Φοξ έσπασε τη σιωπή του, μπαίνοντας στο λογαριασμό του στο Instagram και ευχαριστώντας όλους όσοι τον στήριξαν.

Τζέιμι Φοξ: Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To BBC ετοιμάζει αφιέρωμα στον Μάικλ Μόσλι που πέθανε στη Σύμη- Πώς βιώνει την απώλεια η σύζυγός του

Διεθνή / To BBC ετοιμάζει αφιέρωμα στον Μάικλ Μόσλι που πέθανε στη Σύμη- Πώς βιώνει την απώλεια η σύζυγός του

Η σύζυγος και η μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, η οποία ήταν παντρεμένη με τον τηλεοπτικό γιατρό για σχεδόν 40 χρόνια μίλησε για τις άσχημες και τις όμορφες ημέρες μετά τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC
LIFO NEWSROOM