To Tumblr επινόησε τη σπουδαιότερη γκανγκστερική ταινία όλων των εποχών- Είναι του Σκορσέζε αλλά είναι ψεύτικη

To Tumblr επινόησε τη σπουδαιότερη ταινία μαφίας όλων των εποχών- Είναι του Σκορσέζε αλλά είναι ψεύτικη Facebook Twitter
Φωτ.: Tumbrl
0

Ένας χρήστης του Tumblr δημιούργησε μία ψεύτικη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, με τίτλο «Goncharov» και έχει προκαλέσει αναστάτωση στους φανς του είδους.

Πριν από λίγο καιρό, ο χρήστης του Tumblr, με το όνομα beelzeebub, ανάρτησε μια αφίσα για την «σπουδαιότερη ταινία με μαφία που έγινε ποτέ», με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζιν Χάκμαν, Χάρβεϊ Καϊτέλ και η Σίμπιλ Σέπερντ.

Στην περιγραφή της ταινίας «Goncharov» ανέφερε πως είναι η ιστορία «ενός πρώην ιδιοκτήτη ντισκο που έρχεται στη Νάπολη μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης».

https://beelzeebub.tumblr.com/post/701284869475614720/goncharov-1973-dir-martin-scorsese-the

Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε από χιλιάδες άλλους χρήστες, οδηγώντας άλλους να δημιουργήσουν ψεύτικες κριτικές, νέες αφίσες και ότι μπορούσε να φανταστεί ο καθένας.

Και αν και η νέα ψεύτικη ταινία έχει εγείρει εκ νέου το ενδιαφέρον, η αλήθεια είναι ότι το «Goncharov» προέρχεται από μια ανάρτηση στο Tumblr πριν από μερικά χρόνια.

Τότε, σε εκείνη τη δημοσίευση, υπήρχε μία φωτογραφία με μία μπότα που γράφει στην ετικέτα της «γλώσσας» του παπουτσιού: «Η μεγαλύτερη ταινία για τη μαφία που έγινε ποτέ. Ο Μάρτιν Σκορσέζε παρουσιάζει τον Goncharov».

Η ανάρτηση κέρδισε την προσοχή το 2020 όταν αναδημοσιεύτηκε από άλλον χρήστη του Tumblr, ο οποίος έγραψε: «Αυτός ο ηλίθιος δεν έχει δει τον Goncharov».

Και μπορεί όλη η υπόθεση να ξεκίνησε από μία ψεύτικη αφίσα για ταινία, ωστόσο έχει γίνει viral με πολλούς χρήστες να δημιουργούν έναν ολόκληρο κόσμο, που μάλλον ο Σκορσέζε αγνοεί ότι έφτιαξε.

https://leona-florianova.tumblr.com/post/701815664173891584/rare-goncharov-poster-from-czechoslovakia-by-lubo%C5%A1

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM