Τραμπ: Είναι τρομερό αυτό που συνέβη στο μετρό στην Αγία Πετρούπολη

Τραμπ: Είναι τρομερό αυτό που συνέβη στο μετρό στην Αγία Πετρούπολη Facebook Twitter
0

 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε την επίθεση στο σταθμό του μετρό στην Αγία Πετρούπολη κατά την οποία 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν, αποκαλώντας το περιστατικό «τρομερό πράγμα».

«Τρομερό. Είναι τρομερό πράγμα. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα απολύτως φοβερό πράγμα» είπε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει την έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Ο γραμματέας του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες αν χρειαστεί να παράσχουν βοήθεια στη Ρωσία για τη διερεύνηση της επίθεσης.

«Οι ΗΠΑ καταδικάζουν αυτή την επίθεση και πράξη βίας» δήλωσε ο Σπάισερ προσθέτοντας ότι τέτοιου είδους επιθέσεις «μας θυμίζουν ότι ο κόσμος πρέπει να λειτουργήσει ενωμένος για την καταπολέμηση της βίας σε όλες τις μορφές».

Η Νίκι Χάλεϊ, απεσταλμένη των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά της προς τη Ρωσία, τονίζοντας ότι η Ουάσινγκτον και η Μόσχα είναι στην ίδια θέση, όταν πρόκειται για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ