Τόκιο: Η Ikea νοικιάζει ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα για λιγότερο από 1 δολάριο το μήνα

Τόκιο: Η Ikea νοικιάζει ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα για λιγότερο από 1 δολάριο το μήνα Facebook Twitter
0

Η Ikea αποφάσισε να νοικιάσει ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα στο Τόκιο μεγέθους μόλις 10 τετραγωνικών με τιμή που δεν ξεπερνά το ένα δολάριο το μήνα. 

Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή Shinjuku της ιαπωνικής πρωτεύουσας και θα κοστίζει κάθε μήνα σε αυτόν που θα το νοικιάσει μόλις 99 γιεν (0,86 δολάρια), σύμφωνα με λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα η Ikea αυτή την εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με προϊόντα της Ikea. Η εταιρεία δέχεται αιτήσεις από πιθανούς ενοικιαστές μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Βασικό κριτήριο είναι οι υποψήφιοι να είναι άνω των 20 ετών.

Αφού γίνει η επιλογή, το διαμέρισμα θα ενοικιαστεί με μίσθωση έως τις 15 Ιανουαρίου 2023, δήλωσε η Ikea. Ο ενοικιαστής θα πρέπει να πληρώσει μόνος του τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας.

Μπορεί 10 τετραγωνικά να μην είναι πολλά όμως η Ikea ισχυρίζεται ότι έχει εργαστεί σκληρά για να αξιοποιήσει στο έπακρο τον διαθέσιμο χώρο. «Ένα από τα "κλειδιά" είναι η καλή χρήση του κατακόρυφου χώρου», ανέφερε η εταιρεία στην ιστοσελίδα της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ikea ασχολείται με ακίνητα. Η εταιρεία έχει μια κοινοπραξία, την BoKlok και τη σουηδική κατασκευαστική εταιρεία Skanska, η οποία έχει κατασκευάσει σχετικά προσιτές κατοικίες στη Σουηδία, τη Φινλανδία και τη Νορβηγία.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ