Την Τρίτη ξεκινούν οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις ΕΕ με Ιράν για την πυρηνική συμφωνία

Την Τρίτη ξεκινούν οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις ΕΕ με Ιράν για την πυρηνική συμφωνία Facebook Twitter
0

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι θα συναντηθεί την Τρίτη με τους υπουργούς Εξωτερικών της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου και στη συνέχεια στις συνομιλίες θα προστεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, ανακοίνωσε το γραφείο της.

Οι συναντήσεις διεξάγονται μία εβδομάδα μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να εγκαταλείψει την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, την διατήρηση της οποίας επιδιώκουν οι Ευρωπαίοι παίρνοντας στα χέρια τους τις συνομιλίες.

Πριν από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ θα έχει επισκεφθεί το Πεκίνο και τη Μόσχα, όπου θα συζητήσει τους τρόπους για τη διάσωση της πυρηνικής συμφωνίας μετά την αμερικανική έξοδο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM