Times: Ακροδεξιό δίκτυο στο γερμανικό στρατό στοχεύει πολιτικούς

Times: Ακροδεξιό δίκτυο στο γερμανικό στρατό στοχεύει πολιτικούς Facebook Twitter
ΕPA
0

Δίκτυο ακροδεξιών εξτρεμιστών στο εσωτερικό του γερμανικού στρατού έχει καταρτίσει κατάλογο στόχων που περιλαμβάνει πολλούς πολιτικούς, όπως ενημερώθηκαν οι Γερμανοί βουλευτές, γράφουν οι Times του Λονδίνου.

Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν εκδιώξει σχεδόν 200 στρατιώτες κατά την τελευταία δεκαετία λόγω ακροδεξιών πεποιθήσεων.

Ωστόσο οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι τουλάχιστον ένα εξτρεμιστικό δίκτυο με φιλοδοξίες να οικοδομήσει ένα «κράτος εν κράτει» έχει διεισδύσει στον στρατό, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. 

Ο Γερμανός γενικός εισαγγελέας έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με μια ομάδα γνωστή ως «Preppers», η οποία πιστεύεται ότι περιλαμβάνει ενεργούς στρατιωτικούς, έφεδρους και μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας.

Αξιωματούχοι δήλωσαν σε κοινοβουλευτική επιτροπή αυτή την εβδομάδα ότι οι «Preppers» είχαν συντάξει έναν κατάλογο πολιτικών αντιπάλων που είχαν στοχοποιήσει. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM