«Τελικά διάλεξα τον μπαμπά μου»- Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά για τον σύζυγό της

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλύπτει: Ο άνδρας της της θυμίζει τον μακαρίτη πατέρα της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Αποκαλύψεις για τον γάμο και τον σύζυγό της έκανε πρόσφατα η Γκουίνεθ Πάλτροου, αναφέροντας πως ένας από τους λόγους που τον ερωτεύτηκε, ήταν γιατί μοιάζει με τον πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, η Γκουίνεθ Πάλτροου μίλησε για τον σύζυγό της, σεναριογράφο και παραγωγό Brad Falchuk, και τόνισε τις ομοιότητες που έχει με τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2002 μετά από επιπλοκές του καρκίνου.

«Έχει πράγματα που θύμιζαν τον πατέρα μου. Είναι σαν ένας γαλανομάτης, Εβραίος, τηλεοπτικός σεναριογράφος, με χρυσή καρδιά και τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Τελικά επέλεξα τον πατέρα μου», συμπλήρωσε λίγο καιρό μετά την 5η επέτειο του γάμου τους.

«Αν σε αγαπάει, είναι υπέρμαχός σου, και αν είσαι εσύ καλά, αισθάνεται και εκείνη καλά. Κυριολεκτικά «ουρλιάζει από χαρά» όταν ακούει καλά νέα για κάποιον. Είναι η τέλεια σύζυγος», αναφέρει στο People για εκείνη ο σύζυγός της από την άλλη μεριά.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε ιδιαίτερα περήφανη για τη μικτή οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Η ίδια έχει δύο παιδιά, την Apple, 19 ετών, και τον Moses, 17 ετών, από τον προηγούμενο γάμο της, ενώ ο Falchuk έχει επίσης δύο παιδιά, την Isabella  και τον Brody με τις ίδιες ηλικίες αντίστοιχα.

«Είναι δύσκολο και κανείς δεν σου λέει πώς να το κάνεις, απλά επιμένεις σε αυτό. Πλέον, είναι ένα από τα πράγματα που μου φέρνουν τη μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή μου», καταλήγει για την οικογένειάς της.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν βλέπει την Ουκρανία μέσα από τον φακό της δυσαρέσκειας για τη χαμένη δόξα της Σοβιετικής Ένωσης

Διεθνή / Ο Πούτιν βλέπει την Ουκρανία μέσα από τον φακό της δυσαρέσκειας για τη χαμένη δόξα της Σοβιετικής Ένωσης

Μιλώντας μετά τη σύνοδο κορυφής της Παρασκευής, ο πρόεδρος Πούτιν άφησε και πάλι να εννοηθεί ότι ο πόλεμος έχει να κάνει με τη μειωμένη θέση της Ρωσίας μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης
LIFO NEWSROOM
Εκλογές στη Βολιβία: Η σκιά του Εβο Μοράλες και η καμπάνια άκυρων ψήφων

Διεθνή / Εκλογές στη Βολιβία: Η σκιά του Εβο Μοράλες και η καμπάνια άκυρων ψήφων

Ο Εβο Μοράλες, πρώην πρόεδρος της Βολιβίας, παραμένει στο επίκεντρο παρά το πολιτικό του αδιέξοδο και τις κατηγορίες εις βάρος του, καθώς η χώρα προετοιμάζεται για κρίσιμες προεδρικές εκλογές
LIFO NEWSROOM
Character.ai: Οι «φίλοι τεχνητής νοημοσύνης» και η ανησυχία για την ασφάλεια των παιδιών

Διεθνή / Character.ai: Τι είναι οι «φίλοι τεχνητής νοημοσύνης» και γιατί προκαλούν ανησυχία για τα παιδιά

Το Character.ai προωθεί συνομιλίες με "AI φίλους", αντιμετωπίζοντας όμως σοβαρές αγωγές για ανηλίκους - Ο CEO μιλά για ασφαλέστερη εμπειρία, αλλά οργανώσεις ζητούν απαγόρευση των εφαρμογών συνομιλίας για παιδιά
LIFO NEWSROOM