Γκουίνεθ Πάλτροου: Σχεδιάζει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια - Θα «εξαφανιστεί» από το Χόλιγουντ

Γκουίνεθ Πάλτροου: Σχεδιάζει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να πουλήσει την Goop Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Σε μια δήλωσε που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε η ηθοποιός  Γκουίνεθ Πάλτροου,  η οποία αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της πως σχεδιάζει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, και να «εξαφανιστεί» από το Χόλιγουντ.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου, όπως όλα δείχνουν είναι σχεδόν έτοιμη να αποχωρίσει από τα φώτα και όπως δηλώνει στο αμερικανικό περιοδικό Bustle,  θέλει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. Παράλληλα σχεδιάζει και να πουλήσει την Goop, την εταιρεία ευεξίας και lifestyle που ίδρυσε το 2008.

«Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή. Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ» σημείωσε ενώ παράλληλα εξήγησε πώς φαντάζεται την ιδανική ζωή μετά την αποχώρησή της από τα φώτα της δημοσιότητας και την μεγάλη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ ενώ με τον πρώην σύζυγό της, Κρις Μάρτιν, έχει την 19χρονη Απλ και τον 17χρονο Μόουσιζ.

Σχετικά με την επιχείρησή της, Goop, αναφέρει πως ακόμη «δεν ξέρει ποιος θα μπορούσε να θέλει να την αγοράσει», ωστόσο δηλώνει πως δεν είναι ακόμη έτοιμη να την πουλήσει.

Σημειώνει δε ότι θα ήταν ικανοποιημένη αν έκανε την «μεγάλη έξοδό» της, στα 55α γενέθλιά της το 2027.

Με πληροφορίες του Page Six

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ