Γκουίνεθ Πάλτροου: Έχω κάνει αποτυχημένα Botox

Γκουίνεθ Πάλτροου: Έχω κάνει αποτυχημένα Botox Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φαίνεται πως έχει μια σχέση «αγάπης- μίσους» με το Botox

Απαντώντας σε ερωτήσεις followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Γκουίνεθ Πάλτροου αναφέρθηκε και στις ενέσιμες θεραπείες. 

Κάποιος τη ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ Botox. «Θεέ μου ναι. Τόσο επιτυχημένα, όσο και αποτυχημένα, δυστυχώς», απάντησε η ηθοποιός. 

Γκουίνεθ Πάλτροου: Έχω κάνει αποτυχημένα Botox Facebook Twitter

Σε άλλο χρήστη των social media, που τη ρώτησε πώς φαίνεται τόσο ωραίο το δέρμα της, η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκρίθηκε πως είναι ιδιαίτερα επιμελής στη φροντίδα του. 

Το 2020, μιλώντας στο People, η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε παραδεχθεί ότι οι ενέσιμες θεραπείες δεν είναι οι αγαπημένες της. «Πάντα πίστευα ότι με έκαναν να φαίνομαι λίγο παράξενη», είχε πει τότε. 

Αφού είχε σημειώσει πως κάνει καλή διατροφή, γυμνάζεται και χρησιμοποιεί προϊόντα της εταιρείας της, είχε συμπληρώσει πως κάποιες φορές «χρειάζεσαι λίγη έξτρα βοήθεια».  

Είχε εξηγήσει πως στενός φίλος της, που είναι πλαστικός χειρουργός στο Σικάγο, την έπεισε να δοκιμάσει μια ενέσιμη θεραπεία, το Xeomin. «Σκέφτηκα ότι φαινόταν σαν να κοιμήθηκα πραγματικά καλά», είχε περιγράψει η Γκουίνεθ Πάλτροου. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Ρίσκο και ευκαιρία: Οι δύο εκεχειρίες που μπορεί να ενισχύσουν τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Οι διπλωματικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει και φαίνεται να αποκτούν δυναμική, όμως τα βαθιά γεωπολιτικά ζητήματα που χωρίζουν τις εμπλεκόμενες πλευρές καθιστούν το αποτέλεσμα αβέβαιο
THE LIFO TEAM
FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM