Συνελήφθη ο χάκερ που διέρρευσε την μουσική της Μαντόνα

Συνελήφθη ο χάκερ που διέρρευσε την μουσική της Μαντόνα Facebook Twitter
1

Ένας χάκερ που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Ισραήλ, κατηγορείται πως παραβίασε τους κωδικούς δεκάδων υπολογιστών, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πριν λίγο το ΝΒC.

Η σύλληψη του 39χρονου έγινε μετά από πολύπλοκη μυστική έρευνα της μονάδας δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος του Ισραήλ και του FBI. O 39χρονος για τον οποίο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία ταυτότητας είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και ο υπαίτιος για τις πρόσφατες διαρροές των τραγουδιών της Μαντόνα.

Επισήμως η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει την πλήρη λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών που ενδέχεται να έχουν πέσει θύμα του χάκερ. Μια ιδιωτική εταιρεία ερευνών ανέφερε πάντως πως πρόσφατα είχε αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση διαρροής για λογαριασμό της Μαντόνα και πως όλο τον φάκελο με τα στοιχεία τα είχε παραδώσει στις αρχές του Ισραήλ μια και τα στοιχεία υπέδειξαν πολίτη της χώρας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Διεθνή / «Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Ο Κόλμπερτ είναι σφοδρός επικριτής του Τραμπ, ενώ το δίκτυο μόλις συμβιβάστηκε εξωδικαστικά με τον Αμερικανό πρόεδρο και βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης - Η απόφαση «είναι καθαρά οικονομική» και δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο της εκπομπής, ισχυρίζεται το CBS 
LIFO NEWSROOM
Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια